1-op-1 personal training

De beste tijd om te veranderen is nu

#STARTNOW

1-op-1 Personal training

Privé, Rust, Exclusief

Wil jij 1-op-1 personal training? In onze personal training boutiques ben je aan het juiste adres, met onze verschillende personal training trainingstrajecten kunnen wij jou goed van dienst zijn.

We werken met een persoonlijke aanpak. Daarom nodigen we je uit om vrijblijvend (en gratis) een persoonlijke try out sessie in te plannen met ons. Tijdens deze kennismaking nemen wij jou mee in de wereld van 1-op-1 personal training. Wij kijken mee in jouw leven, zodat voor jou duidelijk wordt waar nog veel meer persoonlijke winst te behalen valt.

Iedereen is geboren met de potentie om krachtig te zijn en om een waardevol leven te leiden. Wat jij wilt, bestaat echt en kan werkelijkheid worden.
Denk jij dat je niet kunt hebben wat een ander heeft? Zoals een krachtig, energiek en fit lichaam, waardevolle relaties en/of succesvol zijn in je werkzaamheden.
Door middel van 1-op-1 personal training helpen wij je afkomen van wat je niet meer wilt. Daarnaast helpen wij je creëren met wat je wel wilt; Resultaat en transformatie. Dit start bij jou.

Review

Morena Personal Training is ervaren en professioneel, met oog voor mijn individuele wensen en ontwikkeling. Ik ben fitter, krachtiger, gezonder en in balans dankzij Morena! – Linda

1-op-1 Personal training lidmaatschap

Membership 1 - Primair lidmaatschap

Wat houdt 1-op-1 personal training bij dit lidmaatschap in?

 • 1-op-1 begeleiding van een personal trainer
 • Trainingen volledig afgestemd op jouw doelen en huidige fysieke situatie
 • Voedingsadvies waarbij we kijken naar zowel je voedingspatroon als relatie met voeding
 • Minimaal 2 keer per week trainen
 • Lidmaatschap van een half jaar of jaar

Je hebt één leven en maar één lichaam, daar moet je goed voor zorgen. Tijd speelt daar een belangrijke rol in en zoals iedereen weet, tijd is kostbaar. Bij Morena Personal Training Boutique zetten wij deze kostbare tijd om in doelgerichte kernacties. Kernacties zijn handelingen die bijdragen aan het bereiken van je doelen. Als je écht doet wat van belang is, bespaar je enorm veel tijd en energie.

In dit primaire lidmaatschap is het mogelijk dat je samen met maximaal één ander lid en zijn/haar personal trainer in de boutique traint. Dit lidmaatschap geldt voor personal training Den Haag en voor personal training Beek.

Vind hier meer informatie over onze prijzen.

1-op-1 personal traininer lidmaatschap

Membership 2 - Exclusief lidmaatschap

Wat houdt 1-op-1 personal training bij dit lidmaatschap in?

Je krijgt alles van het primaire lidmaatschap (zoals hierboven beschreven) én meer.

 • 1x per week een coaching call met jouw coach.
 • Eens per kwartaal een sit down met jouw coach. Dit is een face 2 face coaching van minimaal 1,5 uur.
 • Exclusieve 1-op-1 begeleiding van een personal trainer
 • De zaal is alleen voor jou en jouw personal trainer beschikbaar (bij primair kan het zijn dat je met 2 trainers en 2 leden bent in de zaal). Het is dus écht 1-op-1 personal training!
 • Trainingen volledig afgestemd op jouw doelen en huidige fysieke situatie
 • Minimaal 2 keer per week trainen
 • Voedingsadvies waarbij we kijken naar zowel je voedingspatroon als relatie met voeding
 • Lidmaatschap van een half jaar of jaar

Je hebt één leven en maar één lichaam, daar moet je goed voor zorgen. Tijd speelt daar een belangrijke rol in en zoals iedereen weet, tijd is kostbaar. Bij Morena Personal Training Boutique zetten wij deze kostbare tijd om in doelgerichte kernacties. Kernacties zijn handelingen die bijdragen aan het bereiken van je doelen. Als je echt doet wat van belang is, bespaar je enorm veel tijd en energie.

Dit lidmaatschap biedt jouw ultieme exclusiviteit en geldt voor al onze boutiques.

Vind hier meer informatie over onze prijzen.

FOCUS EN ALLES IS MOGELIJK