Afvallen onder persoonlijke begeleiding

Afvallen onder persoonlijke begeleiding

Wil jij afvallen zodat je weer lekker in je vel komt te zitten? Wil jij je weer energiek voelen? En vol zelfvertrouwen door het leven gaan? Op internet zijn er talloze crashdiëten of andere snelle opties te vinden. Erg fijn voor op de korte termijn, maar vaak zonder lang blijvend resultaat. Dit is wat wij jou wel kunnen bieden. Afvallen onder persoonlijke begeleiding door onze personal trainers, leidt jou tot langdurige transformatie. Met onze hulp en focus op jouw vitaliteit en gezondheid worden jouw doelen behaald.

PAS07806

Afvallen onder persoonlijke begeleiding van personal trainer

Onder persoonlijke begeleiding van onze personal trainer wordt 1-op-1 gewerkt aan jouw doelen. Jouw doelen met betrekking tot afvallen worden tijdens coachingsessies in kaart gebracht. Vervolgens worden er op maat gemaakte voeding- en trainingsschema’s gemaakt. Met coaching op de juiste voeding, juiste training en juiste mindset worden gezamenlijk grote stappen gezet. Tijdens de wekelijkse trainingen wordt jouw voortgang geëvalueerd en bijgesteld waar nodig.

Met jouw 100% commitment op jouw gezondheid en onze 100% focus op jou, ben je verzekerd van blijvend resultaat. Afvallen is niet een manier van tijdelijk een crash dieet volgen, het is een verandering in jouw manier van leven.

Voordelen van afvallen onder begeleiding van een personal trainer

  • Je leert hoe je jouw leefstijl kunt veranderen
  • Je leert hoe je kunt afvallen door de juiste combinatie van sport en voeding
  • Jouw personal trainer geeft jou de tools om gemotiveerd te blijven, ook wanneer het lastig wordt.
  • Je krijgt tussentijdse checks om jouw voortgang te bewaken en te stimuleren.
  • Je traint 1-op-1 met jouw personal trainer, waardoor alle focus en aandacht naar jou gaat.

Zo houd je afvallen vol

Afvallen kan een moeilijk en ingewikkeld proces zijn. In het begin vergt afvallen tijd en moeite omdat het veel verandering in jouw leven met zich meebrengt. Zodra je bent gestart met het toepassen van deze veranderingen wordt het proces van afvallen een gewenning en gewoonte. De juiste keuzes maken en balans vinden gaat na verloop van tijd automatisch.

In de basis heeft afvallen altijd te maken met het creëren van een calorietekort. Heel kort gezegd: een calorietekort betekent afvallen, een calorieoverschot betekent aankomen. Toch heeft afvallen niet alleen met voeding te maken.

Welke keuzes voor jou de beste zijn om jouw transformatie te beginnen en te behouden, dat leer je van onze personal trainer tijdens jouw trainingen en coachingsessies. Afvallen en de weg tot transformatie is niet gemakkelijk en vergt veel van jou als persoon, maar met de juiste begeleiding van ons team bereik je gegarandeerd resultaat.

Wij helpen jou afvallen onder persoonlijke begeleiding

Kies voor jouw eigen gezondheid en vitaliteit! Stop met ‘jojoën’ door snel en kortstondig afvallen, maar ga voor blijvende transformatie. Met onze tools ben jij aan het einde van jouw traject in staat een langdurig fit en gezond leven te leiden. Hét leven dat jij altijd al wilde leven. Veel van onze leden gingen je al voor, de transformaties die zij hebben doorgemaakt lees je hier. Jij kunt de volgende zijn.

Ja ik wil afvallen!

Blijvend resultaat en eindelijk die 5, 10 of 20 kilo afvallen? Ja, dit kan echt! Wil jij onze aanpak ervaren? Plan dan vandaag nog jouw gratis personal training try out sessie in en vertel onze personal trainer waar jij tegenaan loopt en ervaar hoe het ook anders kan door middel van personal training, de juiste (balans in) voeding en een gezonde mindset. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

FOCUS EN ALLES IS MOGELIJK