Bedrijfsfitness

Ga voor een team met doorzettingsvermogen

Contact

Personal training voor ondernemers bij Morena

Als drukbezette ondernemer weet je als geen ander dat je dag in dag uit moet blijven presteren op hoog niveau. Een bedrijf laten groeien zonder focus, snelheid en integriteit is tegenwoordig geen optie meer. Bij het presteren onder hoge druk is een fit en gezond lichaam het fundament.

Een lichaam dat niet gezond en niet fit is, krijgt simpelweg minder voor elkaar. Daarbij wil je goed beseffen dat je één lichaam hebt waar je oud mee moet worden en daar wil je zuinig op zijn. Helemaal als er elke dag het beste van je wordt gevraagd. Bij een drukke baan, schiet sporten er snel bij in.

Met de begeleiding die wij bieden, vormen wij een stok achter de deur om jou weer fit te krijgen én vooral te houden. Met een commitment op jouw eigen gezondheid, ben je een groot voorbeeld voor jouw team.

Gelukkige en vitale werknemers

Uit onderzoek van de Universiteit van Warwick is gebleken dat geluk en vitaliteit mensen productiever kan maken met 12%. Gelukkige en vitale werknemers gebruiken de tijd die ze hebben efficiënter, waardoor ze sneller kunnen werken zonder kwaliteit in te leveren. Het geluk van werknemers heeft daarom niet alleen invloed op duurzame inzetbaarheid, maar ook op inspiratie en creativiteit. Daarnaast is het ziekteverzuim onder gezonde werknemers lager. Zo levert bijvoorbeeld een 1 procent daling van het ziekteverzuim een organisatie met 100 fulltimers jaarlijks € 40.000 op.

Waarom bedrijfsfitness?

Ben jij als ondernemer écht bereid om te kiezen voor groei binnen je team en organisatie, stop dan vooral niet met lezen en kom te weten wat wij voor jou, jouw team en jouw bedrijf kunnen betekenen.

  • Wil jij een team om je heen dat met elkaar voor een gezamenlijk doel gaat?
  • Een team met doorzettingsvermogen?
  • Een team dat fit en gezond is zonder veel ziekteverzuim?
  • Een team zonder burn-out(s)?
  • Een team dat gefocust is?
  • Een team dat niet stopt wanneer het even moeilijk wordt?
  • Een team dat gaat voor resultaat?

Dit is exact wat wij doen, levens transformeren en zo de levenskwaliteit verhogen. Wij als team Morena werken in snelheid. Iets wat jou als ondernemer erg kan aanspreken. Wij reageren snel, zijn flexibel en denken met je mee, op deze wijze ontzorgen wij jou op hoog niveau. Als drukbezette ondernemer wil je vaak niet lang moeten wachten, maar snel schakelen in je toch al drukke (bedrijfs)leven. Wij brengen met onze bedrijfsfitness weer rust en focus bij jou en je team. We zorgen dat jouw organisatie weer als een geoliede machine werkt.

Voordeel voor jou én je medewerkers

Naast bedrijfsfitness komen komen wij ook graag bij je langs voor een kosteloze masterclass. Het thema van deze masterclass wordt in overleg en naar jullie behoeften samengesteld. Thema’s kunnen zijn:

  • Meer focus op de werkvloer na de lunch.
  • Sporten, wat doet dat met je?
  • Ziekteverzuim, wat is in veel gevallen de reden?

Na de masterclass brengen wij heel concreet in kaart waar wij verbeterpunten zien. Bij jou, in je team en in je bedrijf. En op welke wijze wij (en personal training) jou daarbij kunnen helpen.

Voordeel voor jou én je medewerkers

Ook na de verplichte invoering van de werkkostenregeling (WKR) is het nog steeds mogelijk je werknemers een fitnessabonnement met belastingvoordeel aan te bieden. Doordat je als werkgever het fitnessabonnement voorschiet en vervolgens volledig met je werknemers verrekent, door middel van een tijdelijke verlaging van het brutoloon van de werknemers, ontstaat een win-winsituatie.

Bedrijfsfitness aanvragen

Ben jij klaar om voor eens en altijd af te rekenen met ziekteverzuim en met alle ‘inkakmomenten’ halverwege de dag? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Binnen 2 werkdagen bellen wij jou terug.

IF YOU WANT TO GO FAR, DO IT TOGETHER