Conditie opbouwen

De beste tijd om te veranderen is nu

Gratis Try Out

Conditie opbouwen

Is hardlopen niet aan jou besteed omdat je steeds moet stoppen en uithijgen? En ben jij minutenlang aan het hijgen en zweten na het trekken van een sprintje? Dan is het hoog tijd om aan jouw conditie te werken en jouw gezondheid prioriteit te geven. Personal training en fitness is meer dan alleen kracht en spiermassa opbouwen . Een goede conditie is net zo belangrijk voor een langdurig fit en vitaal leven.

Conditie verbeteren. Waar begin ik?

Een slechte conditie komt vaak door een gebrek aan sporten en beweging. Juist omdat je conditie slecht is, geef je te snel op wanneer het moeilijk wordt. Het ontbreekt dan vaak vooral aan uithoudingsvermogen, hierdoor is iedere sportiviteit een lijdensweg. Helaas gaat dit gevoel niet zomaar weg, je zult echt in actie moeten komen om jouw conditie te verbeteren. Dit kan al door dagelijks een korte wandeling te gaan maken, of de trap te nemen in plaats van de lift.

PAS07883

Conditie verbeteren met hulp van een personal trainer

Lukt het zelf niet om je conditie te verbeteren? Laat je dan helpen door onze personal trainers! Samen met jouw personal trainer ga je stapsgewijs aan de slag om jouw conditie op peil te brengen. Gezamenlijk wordt er gekeken naar jouw pijnpunten en de opties om deze te verbeteren om een goede conditie te behalen en behouden. Jouw trainer blijft jou uitdagen om tijdens iedere training het onderste uit de kan te halen. Wees gerust, een goede conditie is meer dan alleen maar cardio of hardlopen. Ook door middel van krachttraining worden successen geboekt. Naast de trainingen in de boutique geeft jouw personal trainer ook tools mee om thuis mee aan de slag te gaan. Het werken aan jouw conditie gaat verder dan alleen de personal trainingssessies.

Voordelen van trainen bij Morena

  1. Je leert de juiste trainingstechnieken om jouw conditie te verbeteren.
  2. Jouw personal trainer geeft jou de tools om gemotiveerd te blijven, ook wanneer het lastig wordt.
  3. Je krijgt tussentijdse checks om jouw voortgang te bewaken en te stimuleren.
  4. Je traint 1-op-1 met jouw personal trainer, waardoor alle focus en aandacht naar jou gaat

Bouw je eigen conditie rustig op

Hardlopers zijn doodlopers is iets wat vaak wordt gezegd. In dit geval is ook deze uitspraak waar. Binnen 2 weken kun je niet opeens een top conditie hebben, met kleine stapjes kunnen grote resultaten worden bereikt. Een goede / betere conditie vergt tijd en inspanning. Wanneer je te snel wilt gaan is de kans op frustraties en blessures groot, dit kan worden vermeden door stap voor stap de conditie op te bouwen. Met de juiste begeleiding van jouw personal trainer gaat dit zeker lukken.

Creëer een vitaal lijf en leven

Jouw personal trainer weet precies wat jij wel en niet moet doen. Daarom word je regelmatig gestimuleerd om meer lichamelijke prikkels op te zoeken. Loop je bijvoorbeeld 3 km per dag? Maak er dan eens 4 km van en zie wat dit voor je doet. Of voer je (hard)looptempo op. Door jezelf keer op keer uit te dagen, gaan je hart en longen optimaal aan de slag, waardoor meer zuurstof voor je spieren beschikbaar wordt gesteld. Zo gaan uiteindelijk niet alleen je sportprestaties vooruit, maar ook je alledaagse bezigheden.

Wat krijg je?

  1. Op maat gemaakte training- en voedingsschema’s ter ondersteuning bij het bereiken van jouw doelen.
  2. Het gaat verder dan de training zelf, ook wordt er gewerkt aan jouw mindset en juiste leefstijl, om zo tot transformatie over te kunnen gaan.
  3. Eerlijke en oprechte feedback die jou verder helpen (feed forward).
  4. Langdurige transformatie (geen jojo-effecten).

Ja, ik wil mijn conditie verbeteren

Ben jij er klaar mee om binnen no time uitgeput te zijn en is het tijd om jouw conditie te verbeteren? Zet dan nu jouw gezondheid op nummer 1 en plan vandaag nog jouw gratis personal training try out sessie in en ervaar zelf wat personal training jou kan bieden. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

FOCUS EN ALLES IS MOGELIJK