Neem jij graag een tussendoortje maar weet je nu niet wat je moet nemen als verantwoorde en lekkere keuze? Dan is dit hét recept voor jou! Deze gezonden pindakaas – granola bonbons zijn super makkelijk te maken en erg lekker. Om dit recept te maken heb je maar 4 ingrediënten nodig, grote kans dat je dus gelijk al aan de slag kunt. Het ideale aan deze snack; het is gezond en er is geen oven voor nodig.

Pindakaas – granola bonbons

Wat heb je nodig voor +/- 20 bonbons?

  • 200 gram granola
  • 150 gram dadels
  • 50 gram pindakaas (of andere notenpasta)
  • 1 eetlepel kokosolie
  • Pindakaas – granola bonbons

Bereiding pindakaas – granola bonbons

  1. Doe de dadels, pindakaas en kokosolie in de beslagkom en mix alles met de keukenmachine (of staafmixer) tot een plakkerige massa.
  2. Verwarm het mengsel 1 minuut (op 600 watt) in de magnetron. Het warme mengsel is makkelijker samen te voegen met de granola.
  3. Voeg aan het warme mengsel de granola toe en kneed (met je handen) het geheel goed door elkaar tot een samenhangend geheel.
  4. Maak van de massa +/- 20 balletjes en plaats deze op een bord.
  5. Plaats het bord met de balletjes voor +/- 2 uur in de koelkast zodat de balletjes steviger worden.
  6. Ready to eat!

Pindakaas granola bonbons

 

Leave A Comment