‘Een belangrijk aspect is het stellen van concrete doelen’.

Eind vorig jaar zat ik behoorlijk in de lappenmand, tijdens het windsurfen heb mijn knieband gescheurd. Een vervelende blessure met een hersteltijd van 6-8 maanden volgens mijn behandelend arts. Daarnaast ben ik in de loop der jaren behoorlijk wat in gewicht en omvang toegenomen. De reden hiervan? Het goede leven.

Het was écht tijd voor een radicale ommezwaai. Via Facebook ben ik bij Tessa terecht gekomen. Tijdens het eerste bezoek kreeg ik al een hele goede indruk van de professionele en persoonlijke aanpak. Wekelijkse weegmomenten en adviezen, aangevuld met een verantwoord eetpatroon zorgde voor zo’n grote vooruitgang! Ik had nooit verwacht dat te kunnen bereiken in zo’n korte tijd. Van een slordige 102 kilo naar 78 kilo (– 24 kilo lichaamsgewicht) en mijn vetmassa heb ik om kunnen zetten in spiermassa.

Het afgelopen half jaar stonden de trainingen vooral in het teken van revalideren en focus op core stability voor als ik weer kon gaan windsurfen. Een aantal weken geleden stond ik vol zelfvertrouwen weer op het water.

Aankomend half jaar ga ik samen met Tessa, na nieuwe en concrete doelen te hebben gesteld, focus leggen op meer spierkracht. Alles wordt nauwlettend bijgehouden en geregistreerd wat er voor zorgt dat dat ik te allen tijde scherp ben en blijf. Nu zie ik pas in hoe simpel het eigenlijk is, het ontbrak bij mij vooral aan ACTIE!

Leave A Comment