Het Fundament | 3 maanden traject

Creëer krachtige keuzes en patronen

Proefsessie aanvragen

Neem verantwoordelijkheid

Bouw aan een krachtige basis in 3 maanden

Verantwoordelijkheid pakken over jouw leefstijl is de hoofdmissie tijdens dit traject. Het resultaat? Een krachtige persoonlijkheid die door middel van inzichten in eigen patronen en de aangeleerde tools resultaat zal behalen en zich vele malen zelfverzekerder zal voelen. Een van de tools is de distinctie ownership: een distinctie waarvan als je die goed implementeert je de rest van je leven profijt van zal hebben.

Jij gaat minimaal twee keer per week 1-op-1 aan de slag met jouw persoonlijke trainer en maandelijks ga jij een uur lang in gesprek met onze voedingsspecialist om brutaal eerlijk naar je eigen voedingspatronen te kijken en vragen te stellen. Wij leren je hoe je bewust wordt van bepaalde keuzes en patronen en de acties die daarbij horen.

Het programma duurt 3 maanden. In deze periode staat alles in het teken van jouw huidige patronen doorbreken en te transformeren naar de krachtige persoon die jij moet zijn voor het resultaat dat jij wilt behalen.

''Mijn doel was afvallen maar tijdens het trainen bij Morena realiseerde ik me hoe fysiek sterk ik kan worden. Ik heb ook geleerd hoe ik met mijn voeding kan omgaan. De kilo's vliegen eraf.'' - Rachna

Dit is wat je krijgt

  • Kick-off & nulmeting

We starten met een persoonlijk gesprek waarbij we kennis maken, dieper op jouw huidige patronen ingaan en jouw doelen bespreken. Vervolgens vindt er een nulmeting plaats, zodat wij precies weten waar jij staat en een plan kunnen samenstellen die volledig afgestemd is op jouw situatie en doelen.

  • Milestone kalender

Samen met jouw persoonlijke trainer stel je procesdoelen op, deze worden samengevat in de Milestone kalender. Het inzichtelijk maken van de procesdoelen geeft structuur in jouw traject, jij weet precies welke stappen je moet gaan ondernemen om tot resultaat te komen.

  • Wekelijkse training en coaching

Jij gaat minimaal 2x per week 1-op-1 aan de slag met jouw persoonlijke trainer met een trainingsplan die afgestemd is op jouw specifieke situatie en doelen. Gebaseerd op bewezen methode en technieken. De coach zal deze momenten naast het trainen gebruiken om samen brutaal eerlijk jouw procesdoelen te evalueren.

  • Voedingsconsulten

Wij diëten niet, wij creëren een werkend patroon en een gezonde relatie met voeding. Daarom ga jij samen vanaf de eerste week samen met onze voedingsspecialist 1-op-1 aan de slag om brutaal eerlijk naar je eigen voedingspatroon te kijken en hierbij alle tools te ontvangen die jij nodig hebt.