Kracht en spiermassa opbouwen

De beste tijd om te veranderen is nu

Gratis Try Out

Kracht en spiermassa opbouwen

Zit je niet lekker in je vel? Merk je dat je snel moe bent? En kom je maar moeilijk van die bank af? Laat ons je helpen om een sterker en fitter lichaam te krijgen door kracht en spiermassa op te bouwen.

Spieropbouw door krachttraining met hulp van een personal trainer

Zonder ervaring of uitleg met krachttraining beginnen raden wij streng af. Veel blessures ontstaan door een verkeerde houding of uitvoering van de oefeningen. Onze personal trainers leren jou waar je op moet letten tijdens de krachttraining en leggen je uit welke oefeningen voor jou het meest effectief zijn om meer kracht en zichtbaar spiermassa op te bouwen. Tijdens de personal training sessies en de trainingen die je volgt n.a.v. jouw gepersonaliseerde trainingsplan werk je aan het vergroten van jouw spiermassa.

Met de oefeningen die je tijdens krachttraining uitvoert maak je hele kleine scheurtjes in het spierweefsel. Dit gebeurt bij oefeningen zoals squats, lunges, bicep curls en chest press Deze scheurtjes herstellen door middel van je eiwitinname maar ook door rust. Een goed herstel zorgt voor groeiende spieren. Door herhaaldelijke training en voldoende rust neemt je spiermassa toe. Spiermassa is niet alleen wenselijk tijdens krachttraining, maar ook in het dagelijks leven, bijvoorbeeld bij het tillen van zware boodschappen. Daarnaast zijn sterke core spieren belangrijk bij het voorkomen van rugpijn, of klachten aan je heupen of bekken.

PAS07961

Voordelen van trainen bij Morena

  1. Je leert de juiste trainingstechnieken om kracht en spiermassa op te bouwen
  2. Jouw personal trainer geeft jou de tools om gemotiveerd te blijven, ook wanneer het lastig wordt.
  3. Je krijgt tussentijdse checks om jouw voortgang te bewaken en te stimuleren.
  4. Je traint 1-op-1 met jouw personal trainer, waardoor alle focus en aandacht naar jou gaat

Vet verbranden door krachttraining

Vaak wordt gedacht dat alleen door cardiotraining vet wordt verbrand, maar juist ook met krachttraining kan dit in gang worden gezet. Een betere stofwisseling en vetverbranding krijg je wanneer je meer spierweefsel hebt. Door het verlagen van jouw vetpercentage wordt jouw spiermassa zichtbaarder. Om af te vallen en in shape te komen is krachttraining en spiermassa opbouwen dus erg belangrijk.

De juiste voeding om meer kracht en spiermassa op te bouwen

Wil jij ‘groeien’ in kracht en dus meer spiermassa opbouwen? Dan is voeding hierin een heel belangrijk onderdeel. Eet je te weinig of te ongezond? Dan is dit nadelig voor jouw progressie. Wat je precies moet eten en wat voor jou de juiste dagelijkse verdeling van macro’s is? Dat leer je tijdens de training- en coaching sessies met jouw personal trainer. jouw voeding wordt nauwlettend in de gaten gehouden, zodat niets jouw progressie en transformatie in de weg staat. Met de juiste begeleiding van onze personal trainer is resultaat 100% gegarandeerd.

Wij helpen jou om meer kracht en spiermassa op te bouwen

Blijf niet langer aanmodderen met trainingsschema’s die niet bij jou passen. Kies voor jezelf en blijvende transformatie met behulp van personal training. Door onze begeleiding en tools bereik je het punt om meer kracht en spiermassa op te bouwen. Veel van onze leden gingen je al voor, de transformaties die zij hebben doorgemaakt lees je hier. Jij kunt de volgende zijn.

Wat krijg je?

  1. Op maat gemaakte training- en voedingsschema’s ter ondersteuning bij het bereiken van jouw doelen.
  2. Het gaat verder dan de training zelf, ook wordt er gewerkt aan jouw mindset en juiste leefstijl, om zo tot transformatie over te kunnen gaan.
  3. Eerlijke en oprechte feedback die jou verder helpen (feed forward).
  4. Langdurige transformatie (geen jojo-effecten).

Ja, ik wil meer kracht en spiermassa opbouwen!

Wil jij jouw plateau doorbreken en onze aanpak ervaren? Plan dan vandaag nog jouw gratis personal training try out sessie in en ervaar zelf wat personal training jou kan bieden op meer kracht en spiermassa op te bouwen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

FOCUS EN ALLES IS MOGELIJK