Exclusief | 12 maanden traject

Bouw aan duurzame transformatie

Proefsessie aanvragen

Commitment leidt tot actie

Duurzaam resultaat

Tijdens dit traject is het niet genoeg om het gewoon te ”willen”. Om langdurige en blijvende resultaat te boeken op fysiek en mentaal vlak, zullen wij met jou heldere en concrete doelstellingen bepalen. Niet zomaar een doel, maar een echt commitment! Commitment in onze conversatie bestaat uit competentie en integriteit. Commitment en integriteit drijft zaken vooruit. Zeggen wat je gaat doen en het daadwerkelijk ook doen.

Het verschil met het half jaar traject is dat wij in dit traject samen een volledig commitment neerzetten. Voor één volledig jaar houden wij jou accountable terwijl jij je eigen stok achter deur bent. Soms krijg je dingen niet voor elkaar. Veel mensen zoeken de excuses buiten zichzelf waarom bepaalde doelstellingen niet behaald zijn. Gaat het vinden en opnoemen van excuses helpen om je doel te behalen? Het antwoord is heel simpel: nee, natuurlijk niet. Met onze brutale eerlijkheid en ons commitment op jou, gaan wij de excuses omzetten in werkbare handelingen.

Het traject duurt 12 maanden. Hierbij staat alles in het teken van jouw huidige patronen doorpakken. Voor langdurige periode vast te houden en te transformeren naar de krachtige persoon die jij moet zijn voor het resultaat dat jij wilt behalen.

PAS08012

''Door de hulp van mijn coach is het me gelukt om bewuster te worden van mijn voeding en om mijn streefgewicht te behalen. Ik ben in totaal 16 kg afgevallen.'' - Daan

Dit is wat je krijgt

  • Kick-off & nulmeting

We starten met een persoonlijk gesprek waarbij we kennis maken, dieper op jouw huidige patronen ingaan en jouw doelen bespreken. Vervolgens vindt er een nulmeting plaats, zodat wij precies weten waar jij staat en een plan kunnen samenstellen die volledig afgestemd is op jouw situatie en doelen.

  • Milestone kalender

Samen met jouw persoonlijke trainer stel je procesdoelen op, deze worden samengevat in de Milestone kalender. Het inzichtelijk maken van de procesdoelen geeft structuur in jouw traject, jij weet precies welke stappen je moet gaan ondernemen om tot resultaat te komen.

  • Wekelijkse training en coaching

Jij gaat minimaal 2x per week 1-op-1 aan de slag met jouw persoonlijke trainer met een trainingsplan die afgestemd is op jouw specifieke situatie en doelen. Gebaseerd op bewezen methode en technieken. De coach zal deze momenten naast het trainen gebruiken om samen brutaal eerlijk jouw procesdoelen te evalueren.

  • Voedingsconsulten

Wij diëten niet, wij creëren een werkend patroon en een gezonde relatie met voeding. Daarom ga jij samen vanaf de eerste week samen met onze voedingsspecialist 1-op-1 aan de slag om brutaal eerlijk naar je eigen voedingspatroon te kijken en hierbij alle tools te ontvangen die jij nodig hebt.