Personal Training

Meest gestelde vragen

Proefsessie aanvragen

Meest gestelde vragen

Twijfel niet langer, start vandaag

Hieronder zie je een aantal belangrijke pijlers van zaken van ons traject. Deze kunnen jou helpen om een beter beeld te krijgen in je zoektocht. Heb jij nog vragen? Laat je gegevens achter en dan helpen wij jou persoonlijk verder.

  • Moet ik een dieet volgen?

Wij diëten niet, wij creëren een werkend patroon en een gezonde relatie met voeding. Tijdens het voeding consult zal je alles leren over voeding dat jij nodig hebt en wordt er ingegaan op de keuzes die je maakt met betrekking to voeding. Wij werken naar een voedingspatroon dat jij langdurig in je leven zal gaan toepassen en geen tijdelijke oplossing. Investeren in je kennis en de juiste gewoontes zal erin resulteren dat je geen dan van je leven hoeft te diëten.

  • Hoe zien de trainingen eruit?

Jij gaat minimaal 2x per week 1-op-1 aan de slag met jouw persoonlijke trainer met een trainingsplan die afgestemd is op jouw specifieke situatie en doelen. Wij kiezen de trainer die het beste past bij jouw persoonlijkheid en situatie. Iemand die bij ons traint voor een hardloopwedstrijd, om af te vallen, of spiermassa aan te komen voor allen zien logischerwijs de trainingen er anders uit. Een ding hebben alle trainingen gemeen. Ze zijn gebaseerd op bewezen methodes en technieken. Iedere training is een schakel in het plan op weg naar het volgende level waarbij je wordt geconfronteerd en uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

  • Wordt dit traject vergoed door mijn zorgverzekeraar of werkgever?

Wij zijn niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Dit wilt niet zeggen dat je het niet vergoed krijgt. Vaak zijn er via werkgevers wel mogelijkheden voor. Wij hebben een document dat je aan je werkgever kan overhandigen met informatie en kosten van onze trajecten. Overleg dit met je coach. Je mag ons benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

  • Moet ik naast de Personal Training ook zelf nog trainen?

Bij ons in de boutique train je minimaal 2x per week met jouw personal coach. Hiermee creëren wij het meeste resultaat met elkaar. Zijn er wensen voor meer resultaat op een ander gebied zoals hardlopen, boksen, krachttraining of een andere specifieke sport? Dan adviseren wij om naast onze trainingen in de boutique ook zelf aan de slag te gaan met op maat gemaakt advies. Overleg dit altijd met jouw coach, zodat alle trainingen op elkaar zijn afgestemd.

  • Krijg ik tools of schema’s mee als ik op vakantie ga?

Onze conversatie is oneindig en stopt nooit! Jouw persoonlijke trainer denkt altijd met jou mee.

  • Wat zijn de kosten?

Wij werken uitsluitend met een persoonlijke aanpak. Wij nodigen jou vrijblijvend uit voor een kennismakingsgesprek en proefsessie.

  • Wat doet een Personal Trainer?

Met jouw Personal Trainer train je 1-op-1 in een privé ruimte, niet in groepsverband. Onze personal trainer heeft 100% focus en commitment op jou en jouw doelen. Door de intensieve begeleiding tijdens de training, maar ook daar buiten, ondersteunt de trainer jou in jouw persoonlijke transformatie. Wij als team Morena helpen jou om gezond door het leven te gaan.

Creëer commitment op jouw gezondheid