[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Morena groeit hard waardoor we ons team steeds verder uitbreiden. Maar wie zijn alle gezichten achter Morena? Tijd om al onze Persinal Trainers aan je voor te stellen.
Vandaag Anouk, een dame met verschillende werkachtergronden en  momenteel werkend in onze boutique in Naaldwijk.

Anouk: ‘Door het vele reizen heb ik veel mensenkennis opgedaan. En door het werk als verpleegkundige beschik ik over veel kennis van het menselijk lichaam. Dit is naar mijn mening een goede combi voor een personal trainer.’

Personal Trainer

Model, verpleegkunde en personal trainer

Mijn naam is Anouk en ik woon in Naaldwijk. In 2019 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige. Naast mijn werk als personal trainer bij Morena werk ik ook nog als fotomodel in het buitenland. Vanaf mijn 19e heb ik in verschillende steden gewoond door heel Europa. Door mijn werk als model had ik vroeger een hele andere kijk op sport en voeding. Nu is dat door mijn kennis en ervaring verandert.

Effect van voeding op ons lichaam

Ik merkte tijdens de studie Verpleegkunde dat mijn interesse groeide voor sporten en gezonde voeding. Het verbaasde mij hoeveel mensen leven met chronische ziektes zoals hart en vaatziekten of diabetes type 2 en dit simpelweg onderdrukken met medicatie. In mijn studie kwam ook naar voren dat sporten en gezonde voeding een positief heeft op chronische ziektes en soms helemaal kan laten verdwijnen, maar we hier vrijwel niets mee doen in de zorg. In 2020 heb ik de opleiding Voedingsleer gedaan om er zo achter te komen wat voor effecten voeding heeft op het lichaam. Na de opleiding Voedingsleer ben ik begonnen aan mijn opleiding Fitness Trainer A en ben ik gaan werken bij Morena Personal Training Boutique Naaldwijk.

Een mooi pakket van kwaliteit en kennis

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, mijn hart te volgen en niet te leven naar andermans verwachtingen. Ik help heel graag mensen en vind het mooi om dit 1-op-1 tijdens de trainingen te kunnen doen. Ik kan namelijk écht de tijd nemen voor iemand. Door het vele reizen heb ik veel mensenkennis opgedaan. En door het werk als verpleegkundige beschik ik over veel kennis van het menselijk lichaam. Dit is naar mijn mening een goede combi voor een personal trainer. Ik vind het mooi dat je als personal trainer zo dichtbij iemand staat en in een relatief korte tijd iemand ziet veranderen. Niet alleen het uiterlijk transformeert maar vooral het zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Wat ik je nog graag wil meegeven: Blijf jezelf ontwikkelen en uitdagen, zodat je de mooiste versie van jezelf bent.

Wil jij kennismaken met Anouk?

Is jouw interesse gewekt en wil je Anouk ontmoeten door middel van het volgen van een gratis try out sessie? Of heb je andere vragen waar Anouk jou bij kan helpen? Neem dan contact met ons op.

Lijkt het jou een mooie uitdaging om binnen team Morena te werken? Kijk dan snel tussen onze openstaande vacatures.

Auteur: Ruby Cremers
[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=” Ja, ik wil een gratis training bij Anouk volgen #STARTNOW” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]
Leave A Comment