[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]De decembermaand staat voor de deur. Dit betekent dat de tijd van gezellig samenzijn met vrienden, familie en lekker eten weer aanbreekt. Ben jij bezig met je transformatie naar een gezondere levensstijl? Dan vraagt deze periode om behoorlijk wat discipline. Geen zorgen! In dit blog geven wij je 5 tips hoe je deze maand gezond en zorgeloos door kunt komen zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten.

 

1. Keep it simpel!

Ga niet de ‘keuken held’ uithangen om een recept te maken die je nog nooit hebt gemaakt. Keep it simpel! Maak iets waarvan je weet dat je het kan en bezorg jezelf en anderen een stressvrij kerstdiner. In dit eerdere blog delen wij nog meer tips met je. Het gaat erom dat het gezellig is voor iedereen, dus ook voor jou! 

Ga je eten bij iemand anders en ben je goed bezig met je dieet en de weg naar een gezonde levensstijl Geef dan aan dat je aan het afvallen bent en dat je niet alles kunt eten. Waarschijnlijk krijg je te horen: ‘Ach het is kerst, dat kan je daarna toch wel weer oppakken?’ Nee.. blijf sterk en geef aan wat jij wilt. 

Weet je zelf niet zo goed wat je wel en niet kunt eten met de feestdagen? Vraag jouw trainer van Morena om extra tips en tools die jij kunt toepassen. Wij helpen je graag de decembermaand gezond en zorgeloos door te komen.

2. Blijf sporten

De decembermaand kan behoorlijk druk en hectisch zijn. Sporten wordt dan al snel aan de kant geschoven. Maar wil jij die gezonde transformatie vasthouden en je na de feestdagen nog steeds fit en energiek voelen? Dan is blijven sporten erg belangrijk.  Sporten zorgt voor minder stress en voor een momentje voor jezelf. Heb je een stok achter de deur nodig? De trainers van team Morena kunnen jou helpen om door te blijven trainen zodat  je niet afwijkt van jouw normale voeding- en sportschema.

3. Zeg ook een keer nee

De uitnodigingen stromen vaak binnen. Een kerstdiner hier en een receptie daar. Misschien heb je ook nog deadlines op je werk of andere dingen die je moet regelen Stel prioriteiten en zeg ook een keer nee. Je kan jezelf niet in tweeën splitsen. Kies voor hetgeen dat jou energie geeft en gun jezelf een leuke tijd.

4. Plannen

Daar sta je dan op 24 december, de dag van kerstavond in de supermarkt met de rest van Nederland. Enorm druk en misschien pakt net iemand anders net het laatste product voor je neus weg Pak het eens anders aan! Je kunt een paar weken van te voren al langer houdbare producten inkopen. Op deze manier kun je een week tot aantal dagen van te voren nog bekijken welke laatste dingen je nog nodig hebt. Zo kom je niet in tijdnood en sta je ook geen uren in de drukke supermarkt.

Hetzelfde geldt voor het kopen van cadeautjes.Het hoeft niet allemaal twee dagen voor Sinterklaas of twee dagen voor kerst. Begin al in oktober met het kopen van cadeautjes. Dan is het ook nog op voorraad en grijp je niet mis en een hele grote uitgave in één keer. 

5. Geniet!

Vergeet vooral niet te genieten van alles wat december je brengt.

Wil jij graag de touwtjes in handen blijven houden tijdens de feestdagen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of merk je na afloop van december dat je enigszins uit de bocht bent gevlogen? Team Morena er altijd is om iemand weer back on track te helpen. Plan gratis jouw personal training try out sessie in en ervaar onze aanpak.[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=”Ja ik wil een gezond en zorgeloos december! #STARTNOW” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment