[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]“Tegenover elke actie staat een gelijke reactie.” Deze quote, gesproken door Isaac Newton, natuurkundige en ontdekker van de zwaartekracht, gaat verder dan alleen het vak wat hij uitoefende. Namelijk op het hele pad van jouw leven. Alle acties die jij op een dag uitvoert, resulteren in wat of wie jij uiteindelijk zal worden.

Elke dag dat je besluit niet te bewegen of toch voor die zak chips te reiken, zal er uiteindelijk voor zorgen dat jij minder tevreden met jezelf bent als je in de spiegel kijkt of een fysieke prestatie neer moet zetten. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde. Voor elke dag dat jij besluit het heft in eigen handen te nemen en wél te sporten, wél je maaltijden voor te bereiden en die zak chips toch te laten liggen zal ervoor zorgen dat jij zal klimmen richting je fysieke piek.

Iedere overwinning telt

Als mensen leven we van dag tot dag en kan het lastig zijn om de verantwoordelijkheden naar ons eigen lichaam elke dag weer te nemen. Rome is niet in één dag gebouwd en het verschil van dag tot dag is moeilijk te zien. Totdat het af is. Totdat jij in de spiegel kijkt en denkt: “Hm… Misschien had ik afgelopen jaar toch maar wat vaker  moeten sporten en die snacks moeten laten liggen.” Of toch juist: “Ik ben zó trots op mezelf dat ik het afgelopen jaar elke week 2 à 3 keer heb getraind en goed op mijn eten heb gelet. Er is zoveel verschil vergeleken met vorig jaar!”

winst

Kleine stapjes leiden tot groot resultaat

Alle kleine moeites zullen zorgen voor een groot resultaat. Zodra jij besluit die sneeuwbal van de berg te rollen en die eerste stap te zetten, zal je merken dat het makkelijker is de volgende ook te zetten. Een heel fysiek voorbeeld hiervan is de stap zetten om een personal trainer te vinden. Onze personal trainer bij Morena leert je hoe je moet bewegen en op welke intensiteit. Daarbij krijg je aangeleerd hoe je bewust omgaat met voeding. Dit zal er niet alleen voor zorgen dat je vetpercentage afneemt, maar ook dat je prestaties erop vooruit gaan en jij je een vitaler mens voelt. Je slaapt beter, eet beter, voelt je beter en ervaart deze reis steeds positiever, waardoor jouw volgende stap nóg intensiever wordt, omdat je het met zoveel plezier doet en het zijn vruchten afwerpt.Natuurlijk geldt dit ook voor de andere kant van het verhaal en resulteert elke avond op de bank ploffen met snacks in een negatieve spiraal die het lastig maakt om uiteindelijk de eerste stap te zetten je leven positief te veranderen.

Reflecteer en corrigeer

Wat is jouw gewenste reactie? Welk resultaat wil jij behalen? Door jezelf dit af te vragen kun je een beeld schetsen met welke acties hiervoor nodig zijn om dit te behalen. Zet die positieve stappen en creëer een kettingreactie om jouw doelen te realiseren. Merk je op dat je van koers af raakt? Corrigeer jezelf en ga verder waar je gebleven bent. Weet jij niet waar je moet beginnen of loop je steeds op dezelfde plek vast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder tijdens een gratis try out sessie.

Auteur: Josh Milané
[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=”Ja ik wil een gratis try out sessie inplannen! #STARTNOW” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]
Leave A Comment