[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Kerst, de een maakt zich weken van te voren al zorgen over alle extra calorieën die er gegeten gaan worden en de ander ziet het als een heerlijk moment om naar uit te kijken voor de ultieme Cheat day(s)! Bij Morena zien wij kerst als een mooi moment om te reflecteren op wat dit jaar allemaal met zich heeft meegebracht. De uitdagingen die we dit jaar hebben mogen overwinnen en de persoonlijke groei die dat met zich heeft meegebracht. De lifestyle changes die we hebben gemaakt, bewust of onbewust en de groei die soms niet duidelijk zichtbaar is als we niet even de tijd nemen om alles in perspectief te zetten. Dus ook jou raden wij aan, neem deze kerst de tijd om een stap terug te nemen, te kijken naar waar je vorige kerst stond en tot welk persoon je in een jaar tijd alweer naar bent uitgegroeid.

Reflecteer

Ben je dichter bij je doelen? Of is het voor jou voor het eerst duidelijk wat die doelen überhaupt zijn? De magie van kerst was voor ons altijd het volgende, daar zit je dan, kerst(avond), familie en vrienden om je heen, lekker eten op tafel en dan slaat de realiteit in. We zijn alweer een jaar verder op het pad van ons leven, de keuzes die dit jaar zijn gemaakt, hoe klein ook, hebben ons gebracht naar waar we vandaag staan. Dat is een gezond sterkt team, zowel fysiek als mentaal. Een gezonde levensstijl is een lang traject die we dag bij dag nemen. Wij geven dit niet alleen aan bij onze leden, maar leven dit zelf ook na.

Reset

Die realisatie brengt iets krachtigs met zich mee, namelijk dat een misstap of een hobbel niet meer dan dat is, een misstap of een hobbel. Toch is het voor menig mens een reden om de handdoek in de ring te gooien. “Daar ga ik! Gisteren heb ik een bakje chips gegeten en vandaag een halve chocolade letter. Ik kan net zo goed opgeven.” Wij kunnen het niet helpen om een kleine glimlach te laten zien wanneer we dit weer voor de zoveelste keer horen. Want he!, Ook wij zijn daar geweest. Alleen voordat we onze nieuw gevonden lifestyle changes uit het raam gooien, laten we even een stap terug nemen en realiseren dat alleen opgeven de daad erger kan maken. Ons advies? Druk even je reset button in, Geniet van de cheat meal die je hebt gehad en zie morgen weer als een nieuwe dag, een nieuwe kans om een stap richting jouw gezonde ideaal beeld te zetten. Waarom vinden wij dit belangrijk om te delen? Omdat door hier even bewust van te worden, we de macht weer in eigen handen nemen en laten wij ons leven ons niet leven.

Namens team Morena wensen wij jullie hele fijne feestdagen, een veilige jaar wisseling en een heel gezond 2021. Reflecteer, reset en geniet met je naasten.

Auteur: Alexander Everts
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Leave A Comment