[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Vandaag is het Goede Vrijdag, dat wil zeggen dat het over 2 dagen Pasen is. Grote kans dat je een Paasontbijt of Paasbrunch gaat maken. Met deze gele smoothie bowl met mango maak je alle aanwezigen blij. Deze smoothie bowl is binnen no time gemaakt en is ook nog eens gezond. Een mooie win win situatie tijdens de Paasdagen!
Gele smoothie bowl met mango
Wat heb je nodig voor 2 bowls?
- 250 ml (plantaardige) melk (bijvoorbeeld amandelmelk)
- 250 gram / 1 pakje bevroren mango
- 1,5 banaan (bewaar wat plakjes voor de topping)
- Een paar aardbeien in plakjes (voor de topping)
- Handje blauwe bessen (voor de topping)
- Granola (voor de topping)
- Kokosrasp (voor de topping)
Optioneel - 2 scoops Whey (eiwitten)
Gele smoothie bowl bereidingswijze
- Doe de amandelmelk, de bevroren mango (in etappes), de banaan en (optioneel) de 2 scoops Whey in de blender.
- Laat de blender draaien totdat al je bevroren mango fijn gemalen is.
- Verdeel de smoothie over twee kommen en versier de bovenkant met aardbei, banaan, blauwe bes, granola en kokosrasp.
Natuurlijk kun je ook ander gewenst fruit en/of toppings aan je smoothie bowl toevoegen.
Eet smakelijk!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]Auteur: Laura Hanemaaijer