[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Morena groeit hard waardoor we ons team steeds verder uitbreiden. Maar wie zijn alle gezichten achter Morena? Tijd om al onze trainers aan je voor te stellen. Vandaag Zahir, onze krachttraining- en voedingsspecialist.

Hi, ik ben Zahir en ik ben vestigingsmanager van boutique Naaldwijk, hoofd voedingscoach van alle Morena boutiques en daarnaast geef ik ook trainingen op zowel de locatie Ypenburg als Naaldwijk.

Het 1-op-1 trainen bij Morena spreekt mij heel erg aan

Via een advertentie op internet ben ik bij Morena terecht gekomen en zo zijn we alweer ruim 2 jaar verder. De exclusiviteit bij Morena spreekt mij erg aan. Het 1-op-1 contact met de personen die ik train. Ik ben bij Morena begonnen als instructeur met het geven van small group lessen. Inmiddels zijn we gestopt met deze lessen en ligt de focus vooral op het geven van 1-op-1 personal trainingen waar ik heel veel plezier uit haal. 

Personal trainer - Zahir - personal training

Ontwikkeling is belangrijk!

Op het gebied van gezondheid en vitaliteit ben je nooit uitgeleerd. Om onze leden zo goed mogelijk te kunnen voorzien van informatie en de juiste trainingen, blijven wij ons continu ontwikkelen. Dit draagt bij aan de langdurige transformatie van de leden en de ontwikkeling van ons als bedrijf.

Zelf heb ik mijn MBO4 – Sport en bewegen/Lifestyle en fitnesscoach afgerond. Daarnaast heb ik ook Fitvak A en B en een apart examen bij de KNKF (geregistreerd powerlift instructeur) behaald. Op dit moment doe ik een cursus om mijn kennis daarin te verbreden. Deze cursus gaat dieper in op de stof m.b.t personal training en wetenschap. Ook heb ik mijn kennis op het gebied van NASM (National Academy of Sports Medicine) verbreed. In al mijn opleidingen heb ik een onderdeel voeding gehad en daar ben ik verder de diepte op ingegaan. 

Er zijn altijd dingen die ik wil verbeteren. Als trainer moet je jezelf altijd blijven ontwikkelen. Dit geldt voor de laatste ontwikkelingen op fitnessgebied, maar ook (wetenschappelijke) onderzoeken. Door het volgen van verschillende cursussen blijf ik op de hoogte van veranderingen binnen mijn vakgebied.

Specialist krachttraining en powerlifting

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van krachttraining. Op dagelijkse basis help ik mensen hun krachttraining te finetunen. In 2019 heb ik zelf powerlifting wedstrijdervaring opgedaan. Dit houdt in dat je binnen één wedstrijd gaat bankdrukken, squatten en deadliften, zo zwaar mogelijk op 1 herhaling. Daarnaast ben ik geregistreerd powerlift instructeur. Onze klanten kunnen altijd bij mij terecht als ze vragen hebben over krachttraining of als ze bepaalde krachttraining doelstellingen hebben.

Mensen zien groeien is waar ik heel blij van word


Het helpen van mensen, mensen zien groeien en ze naar een beter leven helpen en begeleiden is waar ik elke dag mijn bed voor uitkom. Bij Morena heb ik op verschillende manieren mensen mogen helpen met het creëren van een vitaler en krachtiger leven. Van de small group lessen, tot het geven van 1-op-1 personal training. 

Sinds kort ben ik vestigingsmanager van Naaldwijk, wat een mooie nieuwe stap met interessante uitdagingen is. Deze rol biedt mij volop nieuwe kansen en mogelijkheden. En Last but not least ben ik ook hoofd voedingscoach binnen Morena, een mooi nieuw onderdeel waar we flinke stappen in maken om onze leden nog beter en intensiever te kunnen begeleiden naar een krachtig, fit en vitaal lijf en leven.

Hoe kan een voedingscoach helpen?

Ieder lid bij Morena heeft elke maand een half uur naar keuze om met mij het gesprek aan te gaan over zijn of haar voeding. We kijken dan samen naar wat echt belangrijk is en maken een aangepast voedingsprogramma.

Bijvoorbeeld: je hebt van je trainer te horen gekregen dat je een X aantal gram eiwitten per dag moet eten om zo jouw doel te behalen. Ik ga vervolgens samen met jou uitzoeken hoe jij aan deze eiwitten kan komen. Dit doen we door een gevarieerde lijst te maken met gezonde eiwitrijke producten, die jij in de winkel kunt kopen. We bespreken hoeveel je van welk product moet gebruiken om aan jouw dagelijkse portie eiwitten te komen.

Soms kan het ook wat ingewikkelder zijn, mensen met bijvoorbeeld diabetes kan ik ook helpen door middel van het geven van de juiste tools met betrekking tot voeding. Diabetes wordt hiermee niet verholpen, maar het kan de klachten wel verminderen. 

Wil jij kennis maken met Zahir?

Is jouw interesse gewekt en wil je Zahir ontmoeten door middel van het volgen van een gratis try out sessie? Of heb je andere vragen waar Zahir jou bij kan helpen? Neem dan contact met ons op. 

Lijkt het jou een mooie uitdaging om binnen team Morena te werken? Kijk dan snel tussen onze openstaande vacatures

 

Auteur: Soraya Borg
[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=” Ja, ik wil een gratis training bij Zahir volgen #STARTNOW” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]
Leave A Comment