[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Morena groeit hard waardoor we ons team steeds verder uitbreiden. Maar wie zijn alle gezichten achter Morena? Tijd om al onze trainers aan je voor te stellen.
Vandaag Glenn, al ruim 4 jaar werkzaam bij Morena Personal Training Boutique en onze vestigingsmanager van locatie Den Haag (Ypenburg).

Vestigingsmanager Den Haag / Personal trainer - Glenn - personal training

Van hobby naar werk

Hi, Ik ben Glenn, en ik woon in Voorburg. Van kinds af aan ben ik al bezig met sport, op jonge leeftijd ben ik begonnen met voetbal. Vanaf mijn 16de ben ik in aanraking gekomen met fitness, dat vond ik erg interessant en was de keuze om de opleiding sport en bewegen te volgen snel gemaakt! Daarnaast heb ik mijn fitvak A en B gehaald en heb ik mijn opleiding afgerond op het NASM. Op dit moment ben ik met de laatste loodjes bezig van mijn HBO studie Sportkunde/management op de Haagse Hogeschool. 

Morena Personal Training Boutique geeft mij kansen!

Na mijn opleiding ben ik direct gestart met werken bij Morena. Wat mij aansprak is dat Tessa (eigenaresse Morena) mij het gevoel van vertrouwen gaf en ik de ruimte kreeg om door te leren naast mijn baan. Zo kon ik een grote studieopdracht toepassen in het werkveld namelijk; een strategisch adviesrapport voor de gehele organisatie schrijven. Ruim 4 jaar verder geef ik nog steeds met veel plezier personal training en ben ik na 1 jaar werkzaam te zijn geweest, vestigingsmanager geworden van locatie Den Haag (Ypenburg)! In deze functie kan ik nog meer bijdragen aan de ontwikkelingen van Morena als bedrijf.

Bijdragen aan groei, transformatie en geluk dat is waar het uiteindelijk voor mij om draait

Mensen / onze leden helpen in combinatie met personal training is mijn passie, daar hoort actief luisteren ook bij. Door actief naar mijn leden te luisteren en de juiste tools en inzichten aan te reiken, wordt er een positieve groei ingezet. Mijn leden behalen de gestelde doelen, maken een transformatie door en ervaren hierdoor meer levensplezier. Dat is wat mijn werk waardevol maakt.

Mijn oprechte interesse kan doorslaggevend zijn in een succesvol traject

Mijn kracht als personal trainer ligt op het gebied van krachttraining, blessurepreventie, spiermassa opbouwen en vetmassa verliezen. Het helpt mij als professional ontzettend, dat ik het simpelweg leuk vind om met bovenstaande onderwerpen bezig te zijn en hier onderzoek naar te doen. Daarnaast kunnen mijn people skills als: actief luisteren, het omgaan met verschillende karakters, inlevingsvermogen en oprechte interesse doorslaggevend zijn in een succesvol traject. 

Een van mijn ontwikkelpunten is om situaties te herkennen waarbij ik net iets te graag een resultaat wil behalen of iemand wil helpen. Hierbij kan ik mijzelf voorbij lopen, dit is een kwestie van herkennen en direct aanpassingen maken.

Wil jij kennis maken met Glenn?

Is jouw interesse gewekt en wil je Glenn ontmoeten door middel van het volgen van een gratis try out sessie? Of heb je andere vragen waar Glenn jou bij kan helpen? Neem dan contact met ons op. 

Lijkt het jou een mooie uitdaging om binnen team Morena te werken? Kijk dan snel tussen onze openstaande vacatures

 

Auteur: Soraya Borg
[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=” Ja, ik wil een gratis training bij Glenn volgen #STARTNOW” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]
Leave A Comment