[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Morena groeit hard waardoor we ons team steeds verder uitbreiden. Maar wie zijn alle gezichten achter Morena? Tijd om al onze trainers aan je voor te stellen.
Vandaag Josh, al ruim 3 jaar een vertrouwd gezicht bij Morena en ook bekend van onze workout video’s op social media.  

Hi, mijn naam is Josh en ik woon in Leiden. In mijn vrije tijd beweeg ik graag. Zo doe ik onder andere veel aan fitness, balsporten en hiken. Daarnaast vind ik het ook leuk om nieuwe muziekgenres en nummers te ontdekken en ben ik graag achter de draaitafel te vinden.

Personal trainer - Josh - personal training

Van ICT naar Sport & Bewegen

Na  één jaar HBO ICT heb ik besloten om Sport & Bewegen te gaan studeren op het MBO niveau 4. ICT bleek toch niet mijn ding te zijn, dus ik besloot om mijn interesse voor sport achterna te gaan.Nadat ik in 2016 was afgestudeerd ben ik gelijk als personal coach aan de slag gegaan. nu mag ik dit leuke werk al bijna zes jaar doen. In 2018 ben ik bij Morena Personal Training Boutique op onze locatie in Naaldwijk gaan werken, nadat Glenn (Meer over Glenn in het volgende blog) mij had gevraagd of ik het team wilde ondersteunen. Hier hoefde ik niet lang over na te denken!

Morena heeft een hele fijne werksfeer

Na een jaar heb ik mijn transitie gemaakt naar locatie Ypenburg en sindsdien werk ik samen met een aantal oud opleiding genoten, wat zorgt voor een onwijs leuke werksfeer.

Het ontstaan van onze workout video’s

In de de COVID periode  hebben we als team een online platform opgezet. Ik kreeg de kans om hier de leiding over te nemen. Met wat aanwezige ervaring en een camera heb ik een aantal workout video’s opgenomen die de cliënten thuis konden volgen om zo toch hun doelen te behalen. Zo konden ze blijven bewegen als ze niet buiten wilden of konden trainen. 

Toen de maatregelen het weer toestonden om binnen te trainen hebben we dit stopgezet omdat de kracht van Morena ligt bij het 1-op-1 contact en fysieke coaching.

In dit werk komen mijn krachten naar voren

Mijn interesse binnen dit werkveld ligt vooral in het willen helpen van mensen, op welke manier dan ook. Wel probeer ik het hierbij zo leuk, maar eerlijk mogelijk te houden. Helpen gaat namelijk ook om verandering, en dat vindt niet iedereen even leuk. In mijn werk komen mijn krachten naar voren en kan ik mijn kwaliteiten als coach goed inzetten.. Denk hierbij aan inlevingsvermogen, oprechte interesse en passen en meten om iets werkbaar te maken.

Balans houden vind ik zelf ook wel eens lastig!

Een van mijn valkuilen ligt bij het te graag willen helpen van mijn cliënten, waardoor ik nog wel eens vergeet goed voor mezelf te zorgen. Als een perfectionist die het beste met iedereen voor heeft, is het namelijk nog wel eens lastig balans te houden. Wel leer ik mijn grenzen en die van mijn cliënten steeds beter kennen naarmate ik ouder word. Al met al is mijn leven niet mega bijzonder, maar doe ik gewoon wat goed voelt. En zolang dat zo blijft, gaan we ermee door!

Wil jij kennis maken met Josh?

Is jouw interesse gewekt en wil je Josh ontmoeten door middel van het volgen van een gratis try out sessie? Of heb je andere vragen waar Josh jou bij kan helpen? Neem dan contact met ons op. 

Lijkt het jou een mooie uitdaging om binnen team Morena te werken? Kijk dan snel tussen onze openstaande vacatures

 

Auteur: Soraya Borg
[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=” Ja, ik wil een gratis training bij Josh volgen #STARTNOW” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]
Leave A Comment