[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Morena groeit hard waardoor we ons team steeds verder uitbreiden. Maar wie zijn alle gezichten achter Morena? Tijd om al onze trainers aan je voor te stellen.

Vandaag is Ruby aan de beurt, zoals ze zelf zegt: Met trots kan ik vertellen dat ik de meest recente toevoeging van team Morena ben! Ik woon in het zogenoemde ‘zonnige zuiden’ Geleen. Een échte Limburgse kun je wel zeggen, inclusief zachte ‘G’ en dialect.’’

Ruby personal trainer

Sport is mijn passie

Als jonge meid ben ik altijd iets te zwaar geweest. Mijn vader was een fanatieke sportman en wilde heel graag mij inspireren om ook meer te bewegen. Helaas was ik tot op late leeftijd lastig in beweging te krijgen. Mijn levensstijl werd er naarmate ik ouder werd niet beter op. Gelukkig zag ik gaandeweg toch ergens het licht en werd sport na een lange journey een belangrijke pijler in mijn leven. Het werd een passie zelfs. Nu kan ik bijna niet zonder, gek hoe het leven kan veranderen!

Leukste werkveld ever!

Qua studie en werk heb ik heen en weer gevlogen. Vanuit mijn Sociaal Pedagogisch Werk studie ben ik in de ouderenzorg gaan werken en heb ik voor lange tijd mensen geholpen in verschillende functies. Het meest heftige vond ik de gesloten afdeling, maar dit bracht ook mooie momenten met zich mee. Daarnaast heb ik HBO communicatie gestudeerd en een jaartje als communicatie medewerker gewerkt. Het duurde voor mij een lange tijd voordat ik besefte dat ik (nog) niet op mijn plek zat. Toch durfde ik 1,5 jaar geleden mijn passie te volgen en sindsdien werk ik met alle liefde in het leukste werkveld ever! Inmiddels heb ik Fitvak A en NASM PT behaald en heb ik al veel mensen mogen begeleiden naar hun doel! Ik weet het zeker: dit is wat ik jaren lang wil doen! 

 Om mensen te zien veranderen vind ik misschien wel het mooiste wat er is!

Momenteel werk ik voor een aantal uren bij Morena Personal Training Boutique in Sittard. Het mooiste aan dit vak is bijna niet in één zin te benoemen.  Als personal trainer zoek je connectie met je cliënt en werk je nauw samen om tot bepaalde doelen te komen. Voor iedereen is dat anders, en dat maakt het werk zo divers! Elke training en elke cliënt is anders. De connectie en de band die we met mensen opbouwen vind ik ontzettend waardevol en daar besteed ik als coach veel aandacht aan. Zonder een vertrouwensband, kunnen wij niet optimaal adviseren en anticiperen. Ik sta dan ook graag open en ben ik zeer toegankelijk. Een grapje op z’n tijd moet kunnen. 

Daarnaast bied ik een luisterend oor, want als coach moet je niet alleen kunnen praten maar vooral ook goed kunnen luisteren. 

Uiteindelijk willen we allemaal resultaat zien en als coach ga ik daar ook voor

Als laatste krijg ik energie van het proces die cliënten doorlopen in maandenlange intensieve coaching en input. Om mensen te zien veranderen vind ik misschien wel het mooiste wat er is! Ineens die push up kunnen of dat ene doel waar iemand zo lang tegenaan hikt te behalen. Die glimlach is de beloning voor al het harde werken samen. Uiteindelijk willen we allemaal resultaat zien en als coach ga ik daar ook voor, ieder op zijn of haar eigen tempo.

Wil jij kennismaken met Ruby?

Is jouw interesse gewekt en wil je Ruby  ontmoeten door middel van het volgen van een gratis try out sessie? Of heb je andere vragen waar Ruby jou bij kan helpen? Neem dan contact met ons op.

Lijkt het jou een mooie uitdaging om binnen team Morena te werken? Kijk dan snel tussen onze openstaande vacatures.

Auteur: Soraya Borg
[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=” Ja, ik wil een gratis training bij Ruby volgen #STARTNOW” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]
Leave A Comment