[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Morena groeit hard waardoor we ons team steeds verder uitbreiden. Maar wie zijn alle gezichten achter Morena? Tijd om al onze trainers aan je voor te stellen.
Vandaag Sander, geboren en getogen in Delft en is samen met vestigingsmanager Zahir het gezicht van onze vestiging Naaldwijk. 

Sander: ‘Via een vacature op Instagram ben ik bij Morena terecht gekomen. Inmiddels werk ik nu zo’n 8 maanden als personal trainer in boutique Naaldwijk. Wat mij vooral aansprak is dat je echt 1-op-1 bezig bent met de mensen in een privé ruimte en je ze alle aandacht kan geven die ze verdienen.’

Sander personal trainer

Fitness en de werking van het menselijk lichaam

Het zal jullie niet verbazen, maar in mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. Sinds ik kan lopen ben ik eigenlijk met sport bezig. Een groot deel van mijn leven heb ik gevoetbald en de laatste 12 jaar houd ik mij vooral bezig met fitness. Naast dat ik zelf fanatiek fitness, ben ik ook erg geïnteresseerd in de werking van het menselijke lichaam. Dit heeft mij doen besluiten om o.a. de volgende opleidingen te gaan volgen: Sporttherapie, Medical fitness, Fitnesstrainer A en B. Dit alles met het doel om sportende mensen goed te kunnen begeleiden en advies te geven.

Wat ik vooral heel belangrijk vind, is dat je je eigen trainingsmethode bij Morena kunt ontwikkelen en toepassen. Hier krijg je de vrijheid in en op deze manier kan je groeien als trainer en dit komt de leden alleen maar ten goede.

Leden laten geloven in eigen kracht

Mijn interesse binnen mijn werk ligt vooral in het helpen van mensen. Mensen kunnen meer dan zij in eerste instantie denken. Het is mooi om te zien hoe mensen in een korte tijd grote stappen maken door in zichzelf te geloven. Aan het begin van het trainingstraject zijn leden wat onzeker en na een verloop van tijd zie je een persoon staan die zelfverzekerd, met de juiste techniek, krachtoefeningen uitvoert. Daar word ik blij van!

Op de hoogte blijven en door leren

Mijn kracht als trainer ligt bij het mensen op hun gemak te laten voelen. Dit doe ik door aandachtig te luisteren en een geïnteresseerd gesprek te voeren, voordat we serieus aan de bak gaan. Daarnaast kan ik tijdens de trainingen goed overbrengen welke oefeningen er moeten worden uitgevoerd en wat de nut en noodzaak hiervan is. Zodat de leden begrijpen waarom juist deze bepaalde oefening zo belangrijk is.

In dit vak ben je nooit uitgeleerd en er zijn altijd dingen te verbeteren. Om mezelf te blijven ontwikkelen lees ik veel artikelen en boeken (met bronvermelding) over fitness en volg ik cursussen.

Wil jij kennismaken met Sander?

Is jouw interesse gewekt en wil je Sander ontmoeten door middel van het volgen van een gratis try out sessie? Of heb je andere vragen waar Sander jou bij kan helpen? Neem dan contact met ons op.

Lijkt het jou een mooie uitdaging om binnen team Morena te werken? Kijk dan snel tussen onze openstaande vacatures.

Auteur: Soraya Borg
[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=” Ja, ik wil een gratis training bij Sander volgen #STARTNOW” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]
Leave A Comment