Waarom geen prioriteit maken van je gezondheid als je weet dat dat zo belangrijk is? Wil jij fitter en krachtiger zijn en vol energie zitten over 6 maanden? Op 27 juli start het START NOW introductie programma in onze vestiging in Sittard, Limburg. Meld je kosteloos aan en krijg jouw fitheid naar een volgend level!

START NOW introductie programma – boutique Sittard

Wil jij eindelijk jouw doelen bereiken en hier jouw 100% commitment op zetten? In dit START NOW introductie programma laten wij zien waarom onze programma’s zo succesvol zijn voor onze leden.

Omdat wij uitsluitend 1-op-1 Personal training en coaching geven, is ons introductie programma uitsluitend ingericht voor 4 personen.

Wat kun je verwachten?

Wij helpen je bij het creëren van een gezond voedingspatroon, ritme, structuur en training. Deze avond is een start van nieuwe acties ondernemen. Wij gaan je helpen om je te laten zien wat er voor jou in de weg zit zodat je na deze avond ook daadwerkelijk actie kan ondernemen. Je nieuwe lifestyle begint hier!

Geef je op!

Je wilt dus gezonder leven en fitter worden, maar waar begin je? Wij nemen jou daar stap voor stap in mee. Pak jij verantwoordelijkheid voor je eigen leefstijl en fysieke resultaten? Geef je dan op via onderstaand aanmeldformulier.

Datum: maandag 27 juli
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Locatie: Industriestraat 10, Sittard

Graag zien we jou op 27 juli!

Meer informatie over de editie in Naaldwijk vind je hier. De editie voor Ypenburg volgt binnenkort.

Aanmeldformulier

[wpforms id=”3955″]
Leave A Comment