Het zorgen voor een langdurig gezond lijf is de kracht om nu, maar ook na deze onzekere tijd van het Corona virus door te gaan. Daarom ondersteunt Morena Boutique bij het creëren van gezonde, vitale en fitte levens. Juist nu, in tijden van grote onzekerheid, is effectief bezig zijn met je gezondheid nog belangrijker geworden dan voorheen. Dit is het moment waarop jij en vooral als je ondernemer bent het verschil kan maken voor jezelf en je omgeving.

Wij als Morena Boutique willen jou kosteloos helpen met het Morena START NOW Project. Wij ondersteunen jou om gezond en fit te blijven in deze onzekere tijd.

Bij Morena Boutique schakelen we snel, omdat we als bedrijf staan voor onze missie: om binnen Nederland en België mensen gezonde en fitte levens te laten realiseren. Als team Morena maken wij nooit iets voor de massa maar omdat wij een grote impact willen maken op iedereen die nu niet kan trainen hebben wij een online plan uitgewerkt.

Meerdere malen per week ontvang je een e-mail met video-workouts, trainingschema’s, challenges en andere bruikbare tools. Deze mails zijn toegankelijk voor iedereen. DOEL = Dit zo snel mogelijk verspreiden door heel Nederland, om een ieder zo gezond mogelijk te krijgen en te houden.

Juist nu, in tijden van grote onzekerheid, is effectief bezig zijn met je gezondheid nog belangrijker geworden dan voorheen.

Wil jij in en om het huis aan jouw gezondheid en vitaliteit werken? Meldt je dan aan voor ons START NOW online project door het invullen van onderstaand contactformulier en start vandaag nog!

 

Leave A Comment