[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]“By failing to prepare, you are preparing to fail.” ~ Benajmin Franklin (Grondlegger van de USA).

Zoals Benjamin Franklin zei, is voorbereiding het gene wat jouw succes zal maken of breken. In het oud-Hollands ook wel: “Een goed begin is het halve werk.” Wat kan jij doen om jezelf voor te bereiden op succes?

Benjamin Franklin

Stel doelen

Net zoals een schriftelijk examen of praktijktoets, is jouw algehele traject één grote test waarvoor jij uiteindelijk wilt slagen. Ga jij voor een half jaar personal training traject bij Morena? Dan zet je een doel voor jezelf die jij wilt behalen aan het einde van deze zes maanden. Om dit doel te behalen zul je een aantal dingen moeten leren en toepassen. Samen met jouw coach stel je een plan op en krijg je de tools aangeboden om te zorgen dat deze maanden een groot succes worden. Het enige wat hier nog bij komt kijken, is dat jij elke dag aan de slag gaat met de tools en je voorbereid op elke dag die komen gaat. Dit zijn dagen vol afspraken, werk en andere verplichtingen, maar dat hoort jou er niet van te weerhouden om jouw doel te bereiken.

Denk vooruit en plan

Je kunt elke dag zien als de volgende examenvraag die kan gaan over: Hoe neem ik de tijd om goed te lunchen? Wat is een goede lunch? En krijg ik wel genoeg beweging vandaag? Als jij je vandaag pas bezig houdt met hoe de dag eruit moet gaan zien, heb je al een achterstand. Denk een dag vooruit en bereid deze ook voor. Stel jezelf vragen zoals: Op welke tijdstippen neem ik tijd voor mijn maaltijden? Wanneer kom ik aan beweging toe en wanneer plan ik mijn workout? Dit is de ultieme manier om jezelf een voorzet te geven en de dagelijkse sleur een stap voor te zijn. Vraag voor vraag kom je dat examen wel door. Dag voor dag bereik jij je doelstelling. Bereid jezelf voor op succes, you can do this.

Benieuwd naar welke successen onze leden hebben geboekt? Lees dan snel meer over hun transformaties. Zet jij net als onze leden de eerste stap naar jouw succes? Boek dan nu jouw gratis personal training try out sessie in. Onze coaches helpen jou graag verder.

Auteur: Josh Milané
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Leave A Comment