Personal training Monster

Verander nu jouw toekomst

Gratis Try Out

Personal trainer Monster

Private, Exclusive, Luxury

Woon je in Monster en ben je opzoek naar Personal training? Laat team Morena jou verder helpen. Morena Personal Training Boutique in Monster is er voor mensen die een volledig commitment aangaan, om te werken aan hun langdurige gezondheid, zowel op fysiek als mentaal vlak. Deze mensen vinden het belangrijk om fit, krachtig en gezond door het leven te gaan.

Zij zijn bereid om te doen wat hiervoor nodig is. In onze boutique in Monster trainen onze leden geheel in rust en privacy met een van onze personal trainers.

Onze boutiques in Naaldwijk en Den Haag / Ypenburg zijn op korte afstand van Monster. In overleg met jou bekijken we wat voor jou de beste boutique optie is.

Personal training Monster

Maak het verschil

Resultaat is het gevolg van actie. 70% van de mensen die starten met goede voornemens om krachtiger, vitaler en fitter te worden stoppen na 1 maand. Doorzettingsvermogen, wilskracht en discipline is vaak wat ontbreekt. Weten dat je gezonder moet gaan leven en meer moet sporten is één ding. Dit daadwerkelijk doen en resultaat zien, maakt het verschil met de mensen die 100x iets opnieuw blijven proberen en middelmatig presteren. Zet jouw gezondheid op nummer 1 en start met personal training in Monster.

Morena Personal Training is er voor de inwoners van Monster die bereid zijn een radicale stap te zetten in hun gezondheid, vitaliteit en persoonlijke leven. We laten zien dat er veel meer mogelijk is en stellen je in staat om dit op een snelle en effectieve manier te behalen.

Bij Morena train je altijd prive met een van onze personal trainers. Samen verken je de grenzen en wordt de uitdaging opgezocht. Fysiek, maar ook qua innerlijke houding. De bereidheid, commitment en mindset bepalen het resultaat. Veel mensen zien een drempel om naar de sportschool te gaan. Excuses om te verzuimen zijn vaak snel gemaakt. Bij Morena personal training Monster maak je geen excuses meer, maar gaan we met elkaar voor meetbaar resultaat.

Waarom trainen met een personal trainer in Monster?

Met jouw personal trainer in Monster bespreek je waar je jouw commitment op wilt zetten en welke doelen met bijbehorende resultaten je wilt behalen.

  • Je leert hoe je bepaalde oefeningen het beste kunt uitvoeren om blessures te voorkomen. Heb je al blessures? Dan helpt jouw trainer je met de juiste oefeningen verder.
  • Je krijgt net dat extra zetje en je wordt gemotiveerd om het onderste uit de kan te halen. Iets wat vaak zonder hulp van een trainer niet lukt.
  • Tijdens je training behoudt je 100% focus op jezelf en wordt de tijd maximaal benut om jouw gewenste resultaten te verwezenlijken.
  • Jouw personal trainer in Monster ondersteunt jou 100% bij het behalen van jouw doelen.
  • Het gaat verder dan de training zelf, ook wordt er gewerkt aan jouw mindset en juiste leefstijl, om zo tot transformatie over te kunnen gaan.

Kom vrijblijvend eens langs in onze personal training boutique in Monster. We geven je graag een rondleiding. Zien we je snel?

Prive trainer Monster

Ons team in Monster is zeer krachtig, dynamisch en doelgericht. Persoonlijke aandacht is in ons team zeer belangrijk. Daarom werk je met een personal coach in onze locatie in Monster. Met onze intensieve begeleiding verliezen we jouw doelen niet uit het oog. Ieder mens is anders en daarmee ook een ieders lichaam. Onze trainingsplannen worden geheel voor jou op maat gemaakt. Ons team is bewust klein en ervaren, met onze gezamenlijke expertise bieden wij kwalitatief hoogwaardige coaching en begeleiding.

Je kan vrijblijvend in contact komen met één van onze personal fitness coaches in Monster. Wij gaan meekijken in jouw leven en laten jou zien waar er nog veel meer winst te behalen valt.

Wil jij ook jouw toekomst veranderen? Bij Morena ben je verzekerd van:

  • Trainingen volledig afgestemd op jouw doelen en huidige fysieke situatie
  • 1-op-1 begeleiding van een personal trainer in Monster
  • Voedingsadvies waarbij we kijken naar zowel je voedingspatroon als relatie met voeding
  • Lidmaatschap van een half jaar of jaar
  • Minimaal 2 keer per week trainen in boutique Monster

Ben jij op zoek naar personal training in Naaldwijk, Poeldijk, Westland of ergens anders in of rondom Monster? Ook daar staan we voor je klaar. Bij Morena werken we samen aan jouw transformatie voor een lang en duurzaam leven.

IK WIL MIJN TOEKOMST VERANDEREN