Primair | 6 maanden traject

Ervaar het nu

Proefsessie aanvragen

Bouw door aan het volgend level

In een halfjaar ownership pakken over je lichaam, leefstijl en structuur.

Verantwoordelijkheid pakken over jouw lijf en leefstijl is de hoofdmissie tijdens dit traject. Het resultaat? Een krachtige persoonlijkheid die door middel van inzichten in eigen patronen en de aangeleerde tools resultaat zal behalen en zich vele malen zelfverzekerder zal voelen. Een van de tools is de distinctie ownership, een distinctie waarvan als je die goed implementeert je de rest van je leven profijt van zal hebben.

Het verschil met het 3 maanden traject is dat we nu de aangeleerde tools en gewoontes voor een langere tijd samen zullen vasthouden zodat de kans op een terugslag minimaal zal zijn. Sterker nog, als jij de distinctie ownership toepast en leeft, ga jij inzien dat terugvallen nooit een optie is. Met jouw commitment, transformeer jij naar de persoon die jij moet zijn om een resultaat neer te zetten waar je trots op kan zijn. We trainen nu voor een langere periode, waardoor we de belasting kunnen verhogen en zelfs kunnen toewerken naar een grote mijlpaal die je voor jezelf hebt gesteld!

Het programma duurt 6 maanden. Hierbij staat alles in het teken van jouw huidige patronen doorbreken, voor een langdurige periode vast te houden en te transformeren naar de krachtige persoon die jij moet zijn voor het resultaat dat jij wilt behalen. Met jouw commitment zetten we samen een resultaat neer waar je trots op kan zijn.

PAS08064

“Nooit had ik gedacht dat ik dit kon, maar dankzij goede begeleiding is het gelukt om 85kg te deadliften. Iets waar ik erg trots op ben.” – Edith

Dit is wat je krijgt

  • Kick-off & nulmeting

We starten met een persoonlijk gesprek waarbij we kennis maken, dieper op jouw huidige patronen ingaan en jouw doelen bespreken. Vervolgens vindt er een nulmeting plaats, zodat wij precies weten waar jij staat en een plan kunnen samenstellen die volledig afgestemd is op jouw situatie en doelen.

  • Milestone kalender

Samen met jouw persoonlijke trainer stel je procesdoelen op, deze worden samengevat in de Milestone kalender. Het inzichtelijk maken van de procesdoelen geeft structuur in jouw traject, jij weet precies welke stappen je moet gaan ondernemen om tot resultaat te komen.

  • Wekelijkse training en coaching

Jij gaat minimaal 2x per week 1-op-1 aan de slag met jouw persoonlijke trainer met een trainingsplan die afgestemd is op jouw specifieke situatie en doelen. Gebaseerd op bewezen methode en technieken. De coach zal deze momenten naast het trainen gebruiken om samen brutaal eerlijk jouw procesdoelen te evalueren.

  • Voedingsconsulten

Wij diëten niet, wij creëren een werkend patroon en een gezonde relatie met voeding. Daarom ga jij samen vanaf de eerste week samen met onze voedingsspecialist 1-op-1 aan de slag om brutaal eerlijk naar je eigen voedingspatroon te kijken en hierbij alle tools te ontvangen die jij nodig hebt.

Goed om te weten

  • Wat is het verschil met Het Fundament traject?

In dit traject zetten we samen de extra stap. In de eerste 3 maanden bouwen je belastbaarheid van je lichaam op, leer je de tools die je nodig hebt en creëren we het fundament van je gewoontes en zien we de eerste resultaten. De blijvende gewoontes en resultaten die komen in de periode hierna! In de fase hierna kunnen we jouw gewoontes langdurig vasthouden zodat je nooit meer terugvalt, de belasting verhogen en zelfs kunnen toewerken naar een grote mijlpaal die je voor jezelf hebt gesteld!