Ik pas eindelijk weer in een broek die ik 2 jaar terug voor het laatst heb aangehad!

Dit resultaat is het gevolg van de structuur die ik in mijn leven heb gebracht. 4,5 maand geleden ben ik gestart met Personal Training. Als ik terug denk aan de tijd dat ik net begon had ik eigenlijk helemaal geen zin om mijn gezellige “studententijd” op de te geven. Vanaf donderdag tot en met zondag was het feest en wat daar zeker niet bij mocht ontbreken waren de WIJNTJES!

In 4,5 maand tijd heb ik een leefstijltransformatie ondergaan. Ik sta nog steeds te kijken van het resultaat dat ik daadwerkelijk heb bereikt. Met ondersteuning van Tessa ben ik geworden wie ik wilde zijn.
Van een persoon die altijd wijntjes dronk tijdens gezellige avonden, ben ik getransformeerd in een persoon die nu ook een verse muntthee of spa rood met een citroentje besteld op het terras. T21erwijl al mijn vriendinnen aan de wijn zitten.

Discipline en wilskracht om ‘nee’ te zeggen heeft mij gebracht waar ik nu sta;
– 3,5 kilo vetmassa kwijt
– 6 cm omvang kwijt
– Aantoonbaar sterker geworden
EN ik pas mijn kleding weer van 2 jaar geleden.

Leave A Comment