Dat het belangrijk is om gezond te leven weten we allemaal, maar het ook doen is een heel ander verhaal. Om die reden ben ik (38 jaar) ongeveer een jaar geleden gestart met een personal training traject.

In mijn leven met een gezin met drie jonge kinderen en een verantwoordelijke baan, op de Intensive Care, met onregelmatige werktijden is fit en krachtig zijn erg belangrijk. Door wekelijkse sportdates en persoonlijke coaching blijf ik gefocust. Inmiddels heb ik geleerd dat wanneer het niet zo gaat als ik wil, ik dit moet opmerken, nieuwe commitments en doelen moet maken om vervolgens de draad weer op te pakken. In plaats van wat ik eerder deed: het erbij laten zitten. Vallen en opstaan, het hoort erbij, dit opmerken en doorgaan maakt mij krachtiger in mijn werkende en privéleven.

Ik mag zeggen dat ik me een rijker mens voel met de alle kennis die ik heb opgedaan en heb geïmplementeerd in mijn leven. Dat mijn conditie 1000x beter is geworden en ik ook wat kilootjes ben kwijtgeraakt is erg mooi meegenomen. Daarnaast is mijn enthousiasme doorgegeven aan mijn oudste dochter (6 jaar), zij sport met plezier met mij mee, dat geeft een erg goed gevoel.

Leave A Comment