2018 – Het jaar van Esthelle.

Op naar 2019 met nieuwe concrete doelen.

Door een druk werk- en gezinsleven nam ik weinig tijd om zelf actief bezig te zijn.

Het is allemaal heel simpel, maar om écht tijd voor jezelf te nemen is niet makkelijk.

Door niet te sporten was mijn resultaat weinig tot geen conditie hebben en een groot gebrek aan wilskracht om te gaan sporten.
Tijd voor een radicale ommezwaai.
Via mijn man, Marco, ben ik in contact gekomen met Tessa. Uit interesse een afspraak gemaakt en tijdens het eerste bezoek al een hele goede indruk gekregen van de professionele en persoonlijke aanpak.
In het kennismakingsgesprek zijn we veel te weten gekomen over de opzet van de specifieke persoonlijke kennis en aanpak op het gebied van Personal Training.

Thuis heb ik mij samen met Marco ingeschreven en ben ik gestart met 1 van de training programma’s, Personal Training en inmiddels de tweede traject afgerond.
Een belangrijk aspect bij Morena is het stellen van concrete, uitdagende doelen en commitments
Voor mij waren dit de volgende punten:
1. Gewicht verliezen, oftewel vetmassa omzetten in spiermassa;
2. Conditieverbetering;
3. Plezier terug krijgen in het sporten, waaronder squash, snowboarden en een nieuwe beleving SUPPEN en miscchien in de toekomst nog andere sporten ontdekken, zoals kiten en windsurfen.
Ik ben inmiddels een jaar bezig, eerst twee keer per week een uur, daarna naar één keer per week.
Nu ben ik mijn derde traject gestart en heb ik een krachtige beslissing genomen om 3 keer per week bij Morena te gaan trainen.

De grote diversiteit aan oefeningen en in het bijzonder de bokstrainingen en traptechnieken maken het voor mij iedere week weer een uitdaging om naar de training te gaan.
Wekelijkse weegmomenten, adviezen en aangevuld met het veranderde en verantwoorde eetpatroon zorgen voor een super vooruitgang met resultaat als volgt. . Met de intensieve coaching en de juist handvatten die mij werden toegereikt, heb ik de volgende resultaten geboekt:
1. 20 kg gewichtverlies en meer spiermassa;
2. Squashen weer opgepakt met vrienden en zelfs Tessa een keer uitgedaagd op de baan;
3. Snowboarden zonder pijn met lange afdalingen zonder stoppen, een groot waardevol hoogtepunt.
Hier wilde ik voor werken!

Alle veranderingen worden bij Morena nauwlettend bijgehouden en geregistreerd. Hierdoor behoud je focus en blijf je enorm gedreven om weer door te gaan.
Kortom doelen en commitments stellen, leef- en eetpatroon aanpassen.
Go For It & Make it Happen!!

Reuze blij met al mijn persoonlijke doelen waar ik zelf hard voor heb moeten werken. De aanpak en de persoonlijke en professionele coaching van Morena Personal Training en Coaching heeft hier aan mee gedragen.

Op naar mijn volgende doel…

Leave A Comment