In het verleden heb ik echt van alles geprobeerd, o.a. weight watchers, citroensap kuren, noem maar op. Op de lange termijn en met blijvend resultaat heeft niets hiervan geholpen.

Tot Tessa tegen mij zei:

Vergeet alle diëten die je in het verleden hebt geprobeerd. En vergeet de plannen om vanaf volgende week weer gezonder te eten. Het gaat om wat je vandaag doet. Als je op dit moment het vertrouwen mist om iets aan je gezondheid te doen, wacht dan geen dag langer. Zelfvertrouwen komt niet vanzelf, het is een gevolg van actie. Onderneem dus eerst actie, het vertrouwen volgt vanzelf.

Inmiddels blaak ik van zelfvertrouwen en onderneem ik acties die wèl resultaat opleveren. Ik hoor tegenwoordig bij de categorie vrouwen 60+. Mijn never give up mentaliteit heeft ervoor gezorgd dat ik zelfs op mijn leeftijd nog een aantal kg lichaamsgewicht ben kwijt geraakt. Leeftijd is dus geen excuus om te bereiken wat je ècht wilt.

Ik sport 2x in de week bij Morena Personal Training Boutique. Daarnaast wandel ik minstens 2x per week. Op mijn werk ben ik een tijd geleden begonnen met het nemen van de trap i.p.v. de lift. Ik neem 3x per week de lift tot de 3e etage en de rest (tot de 6e etage) loop in naar boven. Mijn streven is om binnenkort moeiteloos alle 6 de etages omhoog te lopen. Ik hoop dat dit net zo makkelijk zal gaan als het lopen van alle 6 de etages naar beneden.

Leave A Comment