Vorige jaar oktober heb ik eindelijk de stap gezet om een personal training– en coaching traject aan te gaan bij Morena Personal Training Boutique.
Voordat ik de keuze maakte om voor mijn eigen succes te kiezen hielden verschillende excuses mij tegen. Ik had geen zin, geen tijd, was moe etc.
Tijdens de personal coaching gesprekken leerde Tessa mij om mijn doelen duidelijk in kaart te brengen en hier commitments op te zetten.
Nu mijn commitments helder zijn, kan ik mijn persoonlijke houding aanpassen naar de manier hoe ik het wil. Deze krachtige houding zet ik in tijdens mijn trainingen bij personal coach Glenn.

Mijn commitments en houding in combinatie met de personal training hebben er voor gezorgd dat ik in 6 maanden 9 kilo ben afgevallen. Ik ben sterker en mijn conditie is veel beter. Door deze transformatie ben ik veel zelfverzekerder en sta ik sterk in mijn schoenen.

Het eerste half jaar personal training & coaching is achter de rug en de volgende 6 maanden staan voor de deur, ik ben erg benieuwd
naar de successen die ik nog ga behalen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik trots ben op het resultaat tot nu toe en heel blij ben met de fijne coaching en begeleiding van team Morena.

Leave A Comment