Thuis fitness

Werk ook thuis aan jouw gezondheid

contact

Thuis fitness

Fit worden in je eigen omgeving

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: blijven sporten en bewegen is van cruciaal belang voor een goede gezondheid. Zeker in de periode waarin we ons nu bevinden, is het enorm belangrijk om fit en vitaal te blijven.

Kun jij niet naar de sportschool of gebruik maken van andere sportfaciliteiten? Geen excuus om niet aan je gezondheid te werken. Er zijn nl. tal van mogelijkheden om toch aan jouw gezondheid te blijven werken. Denk eens aan thuis fitness.

Je hebt buiten alle ruimte en mogelijkheid om te trainen. Onze personal trainers geven alle trainingen buiten in parken, achtertuinen of in een tent bij onze boutiques. Blijf je liever binnen, ook dan zijn er in huis voldoende oefeningen te bedenken. Wees creatief, zodat jij zonder problemen krachttraining thuis kunt doen.

Waarom thuis fitness?

Thuis fitness kun je op ieder gewenst moment doen. Je hebt er weinig middelen en/of ruimte voor nodig. In jouw woonkamer, slaapkamer, zolderkamer, tuin of balkon kun je zonder problemen onze thuis workouts uitvoeren. Het kost je (bijna) niets en het levert je alleen maar positiviteit op zoals:

  • een fit en krachtig lichaam
  • een betere gezondheid
  • een betere weerstand (om virussen te verslaan)
  • een sterke mindset
  • je zit lekkerder in je vel

Gratis thuis fitness

In je eigen omgeving aan jouw gezondheid en gestelde doelen werken was nog nooit zo makkelijk. Begin vandaag nog met thuis fitness! Neem contact met ons op en wij helpen je verder aan de juiste workout video’s, gemaakt door onze trainer(s). Uiteraard zijn wij er van overtuigd dat je door op maat gemaakte trainingen en de juiste begeleiding nog meer progressie kan boeken om jouw doelen te behalen. Twijfel je toch of je persoonlijke begeleiding nodig hebt? Maak dan gratis een afspraak voor een personal training try out sessie in een van onze boutiques en ervaar het zelf. Uiteraard kun je altijd starten met thuis fitness en vervolgens de switch naar 1-op-1 personal training maken.

IK WIL STARTEN MET THUIS FITNESS