[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Door te trainen kan ik mijn (fysiek) zware werk bij een organisatie waar mensen verblijven die kampen met een psychiatrische aandoening los laten. Tijdens de training kan ik mijn verstand écht op nul zetten.

Jaren lang accepteerde ik dat mijn lichaam niet kon veranderen, tot op het moment dat ik de diagnose hormoonstoornis PCOS kreeg. Na het vergaren van veel informatie kwam ik tot de conclusie dat het noodzakelijk was om af te vallen, zodat de hormonen weer op natuurlijke wijze zouden stabiliseren. Hierdoor was het voor mij een logisch gevolg om te starten met Personal training.

In 2018 startte ik mijn traject met een gewicht van 81 kg. Na de wekelijkse pittige trainingen en het opvolgen van de voedingsadviezen ging het afvallen in een razend tempo. Op sommige dagen waren de trainingen zwaar, maar ik heb altijd doorgezet. Ik zag dat mijn lichaam zichtbaar veranderde en had nooit kunnen denken dat ik mij zo goed zou voelen bij een slanker lichaam. Ik ben twee kledingmaten kleiner gegaan en draag nu kleding die ik voorheen nooit zou (kunnen) dragen.

Naast de overtollige kilo’s had ik met regelmaat last van ‘opvliegers’. De oorzaak hiervan was mijn hormonale disbalans. Naar mate mijn proces vorderde namen deze opvliegers af. Dit was erg fijn, omdat men in het verleden vaak niet begreep waarom ik hier last van had. Door de aangereikte tools van mijn trainer voel ik mij veel zekerder.

Vragen aan Devika 

 1. Hoe heb je jouw transformatie proces ervaren en welke doelen heb je bereikt?
  Ik heb mijn transformatie als iets heel fijns ervaren. Door mijn mindset, voeding en trainingen te veranderen heb ik een gezonde leefstijl gekregen en ben ik van 81 kg naar 60 kg gegaan! Hier ben ik erg trots op. Afvallen en gezonder worden was mijn grootste doel.
 1. Op wat voor missie ben je op dit moment?
  Mijn missie is om de tools die ik heb gekregen in dit traject, ook daadwerkelijk toe te passen in de praktijk. Ik hoef nu niet meer streng te diëten en kan door bewuste keuzes te maken weer genieten van het leven.
 2. Wat voor impact hebben jouw resultaten op jouw leven?
  De coaching die ik kreeg heeft mij geleerd om anders te kijken naar situaties. Voorheen was ik een persoon dat vaak voor de veilige keuzes ging en op de achtergrond bleef. Nu denk ik daar heel anders over. Waarom zou ik niet mijn perspectief op bepaalde zaken mogen delen? Ik kan namelijk een waardevolle toevoeging hebben. Dat is iets waar ik nu steeds vaker bij stil sta.
 1. Wat wil je anderen meegeven?
  Ik ben van mening dat een krachtige drijfveer een grote bijdrage kan leveren bij het behalen van je doelen.

Mijn laatste boodschap luidt als volgt: Als ik het kan, dan kun jij het ook!

Loop jij ook al jaren tegen problemen aan en denk jij net als Devika dat jouw lichaam niet kan veranderen? Neem dan contact met ons op en laat een van onze coaches jou de juiste begeleiding bieden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment