[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Ik ben Ilse, 31 jaar oud en ik woon in het allerleukste dorp ’s-Gravenzande. Ik heb een super leuk en gezellig druk sociaal leven en daarnaast ook een fulltime baan als accountmanager. Ik kan dit altijd vrij goed combineren, kortom: dol op gezelligheid en echt een heel leuk leven.

Post Commentioneel Syndroom

In april 2020 is er een deur op mijn achterhoofd gevallen en wat eerst een hersenschudding was, is uiteindelijk het Post Commentioneel Syndroom geworden. Hierdoor kon ik maanden letterlijk de deur niet uit. Ik kon niet tegen licht, geluid, en iedere vorm van prikkels. In september heb ik een heel goed intensief revalidatieprogramma gevolgd en ben hier ook weer begonnen met sporten. Na de revalidatie heb ik besloten meer tijd in mijzelf te investeren, omdat het daar nu echt de hoogste tijd voor was. Ik wilde met goede en persoonlijke begeleiding tegen het randje blijven sporten (en soms even erover heen).  Zo ben ik terecht gekomen bij Morena,  ik wilde weer normaal kunnen sporten zonder binnen 5 minuten warming up letterlijk flauw te vallen  – been there, done that and didn’t like it -.

Trainen bij Morena in Coronatijd

Daarbij moest en moet ik nog steeds voor mijn hersenletsel een speciaal dieet volgen. Wat er in resulteerde dat de kilo’s er ook af gingen, dus een tweede doel was geboren.

Ik train nu vanaf oktober bij Morena en mijn hersens herstel is bizar verbeterd (zo zie je maar dat sporten ook echt goed is voor de hersenen) en ik ben ondertussen ook 23 kilo afgevallen.

Corona heeft op dit gebied voor mij geen roet in het eten gegooid. De trainingen zijn gelukkig doorgegaan. Ik heb vaak in een schuur getraind, omdat mijn voorkeur niet naar een buitenlocatie uitging. Het vergt soms wat meer creativiteit van de trainer, maar elke keer word ik weer positief verrast en heb ik een fijn, goed en voldaan gevoel na de training. Naast de trainingen bij Morena volg ik ook 1x per week bokstraining en zwem ik 1 uur per week, daar heeft Corona wel een stokje voor gestoken. Daarom zorg ik ervoor dat ik thuis kleine workouts volg 1 of 2x per week. Hierdoor behoud ik mijn 3 sportmomenten per week.

Omdat ik helaas nog niet fulltime kan werken door mijn hersenletsel besteed ik deze tijd wel om een verbeterde versie van mijzelf te maken. Ook heb ik besloten dat mijn sportmomenten harde afspraken zijn en dat ik dan dus niet met vriendinnen of familie kan afspreken, want dit zijn mijn momenten. En wat blijkt, niemand vind het erg om soms een uurtje later af te spreken.

Mijn haat/liefde verhouding met sporten is veranderd in liefde. Dus we gaan door met deze lifestyle!

 

Wil jij net als Ilse ook een transformatie ondergaan en jouw haat/liefde verhouding met sporten veranderen in liefde? Of kamp je net als Ilse met gezondheidsklachten waar je aan wilt werken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment