[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Binnen een paar maanden een sterk en gespierd lichaam? Het kan! Mijn naam is Jacco Dammer, 21 jaar en ik studeer IT-Development. Deze maand vertel ik jullie meer over mijn leven naast mijn studie en mijn transformatie in Coronatijd.

Trainen bij Morena

Voordat ik startte met personal training bij Morena in boutique Sittard, sportte ik met vrienden in de lokale sportschool. Ik trainde daar op ‘amateurniveau’, wegens mijn gebrek aan kennis en kunde op het gebied van fitness. Door de Corona omstandigheden was het niet meer mogelijk om hier te blijven trainen en ben ik opzoek gegaan naar een personal trainer. Met behulp van een personal trainer wilde ik graag een traject aangaan waarbij in tijdens de trainingen meteen aan mijn kennis en kunde kon werken. In de toekomst wil ik mijn opgedane kennis overbrengen aan mijn vrienden om bij te dragen aan hun gezondheid en vitaliteit.

Transformatie tot nu toe

Ik merk dat ik door de voedingsadviezen en trainingen steeds zwaarder kan trainen. Dit zorgt echt voor een positieve transformatie waarbij mijn spieren steeds groter worden en mijn lichaam er getrainder en gespierder uitziet. Hier ben ik uiteraard erg blij mee!

Hoe ervaar jij de trainingen in Coronatijd?

Voordat Corona alles veranderde, ging ik 2 tot 3 keer per week wat met vrienden ondernemen. Bijvoorbeeld naar de bioscoop, darten, terrasjes pakken, spellenavonden etc. Door alle strenge reglementen en de lockdown kom ik nauwelijks meer buiten, waardoor ik bijna niets meer deed aan sport of een andere vorm van beweging. Voor mijn studie en overige projecten breng ik veel tijd zitten voor mijn computer door. Het is daarom extra belangrijk om in beweging te blijven.Door de personal trainingen die ik nu volg ben ik gelukkig weer actief en voel ik mij veel fitter en energieker. Daarnaast is het fijn om weer eens buiten te komen!

Gezondheid en vitaliteit doelen

Mijn doel op het gebied van mijn eigen gezondheid en vitaliteit is heel simpel. Ik wil graag gezond zijn en blijven. Een ieder heeft hiervoor zijn eigen betekenis, en die van mij is redelijk oppervlakkig. Maar doordat ik zoveel bezig ben op een computer waarbij ik het grootste deel van de dag stil zit, is sporten een manier om overige energie te uiten en toch goed in beweging blijven.

Combinatie werk- en priveleven met sporten

Doordat mijn studie door de reglementen redelijk flexibel is geworden en ik maar op enkele vaste tijden een verplichting heb, kan ik mijn eigen dagindeling goed plannen. Dit betekent dat ik goed mijn privéleven kan combineren met mijn andere activiteiten en sporten. Wat erg fijn is!

Ik raad iedereen aan om goed in beweging te blijven en te gaan sporten. Vooral in deze Coronatijd. Het is erg belangrijk om aan je eigen gezondheid te werken en het trainen geeft je veel positieve energie, waardoor je de dag weer aan kunt!

 

Wil jij net als Jacco ook een transformatie ondergaan en binnen een paar maanden een sterk en gespierd lichaam? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment