Hallo, wij zijn Claudia en Robert ter Horst, al meer dan 30 jaar een setje, hebben samen 2 kids en komen uit Den Haag. De meeste hardlopers kennen Den Haag vast ook wel van de CPC (City Pier City).

Ieder jaar verbaasde wij ons weer: wat komen die idioten toch allemaal doen? Hard rennen door de stad wat is daar nou zo leuk aan? Vrienden van ons “doen” ook aan hardlopen en zij lopen vaak voor een goed doel. Ja weer dat hardlopen, iets wat wij nog steeds niet begrepen. 42,2 km hardlopen, dan ben je toch gek?

Op een dag, de weegschaal geeft teveel aan, conditie nul en ja het woord hardlopen valt voorzichtig. Ken je dat, dat je naar de kapper gaat en toch eerst nog even je haar goed gaat doen? Hoe zal dat met een personal training studio zijn, ga je dan ook eerst afvallen om een beetje leuk voor de dag te komen daar? Nee, we wisten als we dit alleen zouden gaan doen we ver zouden komen maar met een coach veel verder!

Na 30 seconden lopen, pffffff is er nog niet eens een minuut om? We vonden het echt niet leuk maar gingen stug door, omdat we een doel hadden gesteld; een hardloopwedstrijd van 5 km. Dit was pas het begin, inmiddels hebben we meer dan 30 runs gedaan in binnen en buitenland. Door de persoonlijke begeleiding die we krijgen bij studio Morena zijn we gaan inzien, dat wat er ook aan de hand is, hardlopen kan in alle omstandigheden. Een écht commitment is een done deal.

In november 2018 hebben wij onze grootste commitment ooit gesteld…wij lopen samen de NEW YORK MARATHON. Hoe cool is dat?!

En nu, trainen trainen trainen…

Leave A Comment