In mei ben ik gestart met 1-op-1 personal training bij Morena Personal Training Boutique.
Ik wilde mijzelf weer fit voelen en daarbij wat kilo’s afvallen. Persoonlijke begeleiding sprak mij enorm aan omdat discipline in sport en afvallen niet mijn sterkste kant is. Bij Morena heb ik geleerd om commitments te maken en doelen te stellen, waar ik regelmatig bij stil sta en naartoe werk.

Mijn resultaat tot nu toe is dat ik mij lichamelijk veel fitter voel en steeds sterker wordt.

Ik weet ondertussen wat mijn valkuil is (compenseren) aangezien ik op een zwak moment geen verantwoorde keuze maak en geneigd ben om dan de teugels te ver te laten vieren. Waarbij een moment van zwakte soms een week of langer kan duren.
Mijn Personal Trainer bij Morena Boutique houdt mij door de coaching scherp, zodat ik niet weer in mijn valkuil trap. Ook leer ik kijken naar datgene dat ik al behaald heb en niet alleen naar wat ik nog wil behalen, dat houd me gemotiveerd.
De trainingen zijn af en toe erg pittig, maar met de begeleiding, coaching en de juiste tools en adviezen lukt het toch om door te zetten en mooie resultaten te behalen.

Door 1-op-1 Personal Training zit ik weer beter in mijn vel en heb ik meer zelfvertrouwen. Hierdoor heb ik de stap naar het solliciteren weer gezet.

Leave A Comment