In augustus(2018) ben ik een Personal Training traject ingegaan. Met behulp van mijn coach en door de handvatten die mij werden toegereikt, is het mij gelukt om in gedurende 6 maanden 9kg af te vallen. De coaching ging verder dan alleen het geven van tips en trics op het gebied van gezonde voeding en trainen.

Het belangrijkste wat ik heb meegekregen is dat je niet perse motivatie nodig hebt om je doel te kunnen bereiken. Wat wél echt nodig is je focus behouden wanneer er een moment is dat de weegschaal niet de gewenste resultaat laat zien.
Mijn coach liet mij dan kijken naar het geen wat ik meer moest gaan doen, maar ook liet ze mij brutaal eerlijk kijken naar het geen wat ik minder moest gaan doen. Dit om wél het gewenste resultaat te krijgen.

Verder merk ik aan mijzelf dat ik dezelfde persoon ben maar met veel meer power, kracht en zelfvertrouwen. Echter zit ik wel in een ander jasje, letterlijk en figuurlijk. Ik ben als persoon gegroeid in positieve zin. Een boodschap die ik wil meegeven is dat niks onmogelijk is. Ondanks de drukte in mijn dagelijkse leven als voltijd HBO student en medewerker in een psychiatrische instelling, zette ik mij volledig in tijdens de trainingen ook als ik geen zin had. Tevens trainde ik regelmatig thuis en lette op mijn voeding. Waarom? Omdat ik aan het begin van mijn traject een commitment ben aangegaan. Dit heeft uiteindelijk zijn vruchten mogen afwerpen op verschillende vlakken.

Naast het feit dat ik 9kg ben afgevallen, ben ik ook in januari afgestudeerd. Nogmaals niets is onmogelijk, want als ik het kan dan kun jij het ook!

Leave A Comment