Wij zijn niet zomaar op een missie.

Twee maanden geleden zijn wij het Personal Training traject gestart bij Tessa. We zijn erachter gekomen dat Tessa veel meer is dan een personal trainer. Ze helpt ons niet alleen om fysiek sterker te worden en commitments aan te gaan, we leren ook deze tools in te zetten voor een krachtig en succesvol leven, zowel zakelijk als privé.

Gijs

Samen met mijn vriendin Sanne runnen wij drie bedrijven. In Delft en Zoetermeer zijn onze Escape Rooms gevestigd @DarkPark. In 2017 werden we uitgeroepen tot Beste Escape Room van Nederland. Dat was natuurlijk al geweldig, kun je nagaan hoe we ons voelden toen we in November 2018 de Award Best Escape Company Worldwide in ontvangst mochten nemen. We zijn 6e geworden van de hele wereld. Geweldig toch?!

Hiernaast hebben wij sinds kort een uniek concept vanuit Amerika naar Nederland gebracht; Indoor bijl werpen. Hiermee zijn wij de eerste locatie in Nederland.

Sanne

Het is een echte uitdaging met 3 kinderen, 3 bedrijven en daarbij ook nog willen sporten. Elke week lukt het ons weer om gestructureerd onze planning na te streven. Zeker met de tools die we mee krijgen van Tessa. Samen met Gijs ben ik op een missie en niet zomaar één.
Ons privéleven, zakelijk leven en gezondheid en vitaliteit willen wij naar een nòg hoger niveau brengen. Wij willen aan “drukke” gezinnen laten zien dat alles mogelijk is. Je moet alleen bereid zijn om keuzes te maken.
Heb ik altijd zin om ook de extra training te volgen die ik mee krijg voor thuis; nee niet echt! Lukt het altijd even goed? Nee ook niet! Moet ik soms mijn workout stoppen omdat mijn 3 kinderen aandacht vragen, ja ook dat gebeurt. Toch maak ik elke dag opnieuw de keus om mijn afgesproken commitments weer op te pakken.

Ons geheim? Een steengoede coach en onze quote:

Teamwork makes the dream work!

 

Leave A Comment