Ongeveer 4 maanden geleden ben ik gestart met personal training bij Morena. Ik wilde weer fit worden en zorgen dat ik geen last meer had van mijn rug. Ik heb van alles geprobeerd, maar niets lukte en zag alles als moeilijk en gaf het snel op. Ik ben iemand die echt ‘moet’ sporten, maar had er geen plezier meer in en daar baalde ik van. Sinds ik bij Morena train, heb ik echt weer plezier in sporten en door de goede begeleiding ging het al snel beter dan ik had verwacht.
De trainingen zijn effectief, ik train twee keer in de week en merk al zoveel verschil.

Jacqueline: Ik ben fitter, afgevallen en zit beter in mijn vel. Doordat de coaching verder gaat dan alleen in de sportschool, is het echt heel persoonlijk en maak ik stappen op gebied van sporten, maar ook in mijn dagelijkse leven en dit is echt waardevol. Hierdoor is het een traject waar je voor je toekomst iets aan hebt en niet alleen op dit moment. 

Vorige week heb ik voor het eerst de Nijmeegse Vierdaagse gelopen. Het was zwaar maar ging super goed! Mijn doel was om deze uit te lopen met plezier en geen pijn in mijn rug te hebben. Dit is allemaal gelukt en de personal training heeft hier zeker bij geholpen. Ik heb 4 dagen 40 km gelopen en het ging makkelijker dan ik dacht. Ik had geen last van mijn rug doordat mijn houding veel sterker is en ik ging er mentaal sterk in. Mijn personal trainer coacht op een hele heldere en praktische manier, zij heeft mij geleerd dat je mindset en je gedachtes zoveel invloed hebben op alles in je leven en dat je dit echt zelf in de hand hebt. Dit had ik al veel vaker gehoord en gelezen, maar nu heb ik het pas echt in praktijk veranderd. Dit merk ik tijdens de personal trainingen en dit heeft mij ook zeker geholpen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.

Ik voelde me sterk en dit werkt motiverend en straalde dit ook uit. Je mindset heeft zoveel invloed op elke situatie en je kan echt zo veel meer dan je zelf denkt! Ik ben blij dat ik hier gestart ben en kan alleen maar positief zijn over de personal training bij Morena!

Leave A Comment