Een jaar geleden ben ik gestart met personal training bij Morena. Ik was redelijk zwaar en wilde graag van mijn buik af en daarbij fitter en sterker worden, daarom ben ik bij Morena gestart.
Mijn hele leven ben ik al bezig met sporten, vanaf mijn vijfde met voetbal en later kwam hier hardlopen bij. Helaas deed ik dat niet zo vaak als ik wilde. Ook heb ik in verschillende sportscholen getraind, maar ik was niet genoeg gemotiveerd om hier zelf aan de slag te gaan en hield het hierdoor nooit lang vol.

Motivatieproblemen en slechte eetgewoontes zijn mijn grootste obstakels om mijn gestelde doelen te bereiken. Sinds ik bij Morena train is dit al erg verbeterd. Ik ga met plezier naar de personal training en ben hierdoor ook meer gaan hardlopen. Mijn eetgewoontes zijn nog niet daar waar het zijn moet, maar hier wordt hard aan gewerkt.

Door 1-op-1 personal training voel ik mij fit en sterk. Ook ben ik gaan inzien dat motivatie niet de kern is om vooruit te bewegen. Discipline en uithoudingsvermogen brengen je wel naar je einddoel. Ik ben mijn buik kwijt geraakt doordat ik in staat ben geweest meer discipline op het speelveld neer te zetten.

Leave A Comment