[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Hoi, mijn naam is Angelo, ik ben 37 jaar en woon samen met mijn vrouw in Den Haag. Ik werk sinds 2 jaar als kinder- en jeugdpsychiater voor de doelgroep van 6 – 23 jaar voor 4 dagen in de week.

Starten met personal training

Genoeg tijd om te sporten, zou je zeggen. Helaas ontbrak het mij eerder aan motivatie en discipline, waarbij ik meerdere keren een fitness abonnement heb genomen, maar elke keer weer liet tegenhouden om daadwerkelijk te gaan. Ik had een stok achter de deur nodig. Personal training heeft mij geholpen om met een strakke regelmaat aan mijn doelen te werken, zonder elke keer een ander excuus te verzinnen.

Doelen stellen

De stap om personal training te nemen kwam goed uit. Ik was onlangs klaar met mijn opleiding en had meer financiële ruimte. Mijn eigen pogingen om alleen met voeding aan de slag te gaan hielpen niet. De keuze was daarom makkelijk gemaakt: ik wist dat Personal training fungeert als extra steun in de rug.

Na een positief introductiegesprek heb ik een pakket genomen voor een half jaar 2 dagen in de week een uur trainen. Zahir heeft vanaf het begin mijn doelen serieus genomen, ook al wilde ik nogal veel (spieropbouw, afvallen, postuur verbeteren, conditie verbeteren). Na een aantal sessies merkten we dat mijn coördinatie te wensen overliet, dus het heeft een aantal sessies geduurd voordat ik het langzamerhand onder de knie had.

Resultaat boeken

Na een aantal sessies merkten we dat mijn coördinatie te wensen overliet, dus het heeft een aantal sessies geduurd voordat ik het langzamerhand onder de knie had. Ook al merkte ik op momenten dat het frustrerend was, maar Zahir bleef geduldig. Na een aantal trainingen was het effect al merkbaar, niet alleen in gewicht maar ook in buikomvang, spiergroei etc. Het wekelijks strak bijhouden van de meetgegevens heeft geholpen om progressie te zien, hoe subtiel ze ook mogen zijn. Later waren de veranderingen ook voor de spiegel merkbaar, wat natuurlijk een glimlach geeft.

Doelen bereiken

Uiteindelijk ben ik een paar maten afgevallen, zijn mijn spieren beter ontwikkeld en merk ik vooruitgang in mijn conditie. Ook de combinatie tussen sport en voeding is heel fijn geweest. Het dagelijks invullen van alle voedingswaarden is niet het leukste klusje, maar het helpt mee om mijn doelen te bereiken. Dankzij Morena Personal Training heb ik geleerd om de juiste coördinatie te blijven gebruiken en gedisciplineerd te blijven op verschillende vlakken.

Als laatste wat ik wil meegeven, is dat het zeker de moeite waard is om een proefsessie bij Morena te proberen. Zeker als eerdere pogingen om naar de sportschool te gaan niet tot succes hebben geleid. De continue 1-op-1 begeleiding, de hele zaal voor jezelf en de blijvende regelmaat vergroten de kans op behalen van je sportdoelen aanzienlijk!

Wil jij net als Angelo afvallen, sterker worden en je doelen behalen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=”Ja ik wil in goede conditie blijven! #STARTNOW” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment