Mijn naam is Ashley, ik ben vierentwintig jaar oud en werkzaam als verpleegkundige in de GGZ. Ik was van mijzelf niet zo actief en genoot vooral van het leven met lekker eten, op stap gaan en relaxen. Netflixen met een zak chips op de bank en gaan! Totdat ik het tijd vond om het roer om te gooien en een sterke mindset te creëren. Hoe? Ik vertel het je hier.

Mijn Morena journey

Na verloop van tijd merkte ik dat er weinig connectie meer was tussen mijn mind en lichaam. Zolang ik mij kan herinneren is er altijd een moeilijke relatie geweest tussen mijn emoties en voeding. Dit stond vooral in het teken van eten in gezelligheid of eten om emoties weg te drukken. Juist nu ik in een stabiele periode van mijn leven zit vond ik het tijd om dat aan te gaan pakken, ik wilde er voor gaan en niet meer na de zoveelste ‘dieet poging’ terugvallen in oude patronen en niets bereiken. Wat dan resulteerde in meer emoties en nóg meer eten.

Ondanks dat ik vind dat ieder goed is zoals hij of zij is, heb ik toch de knoop doorgehakt en mij aangemeld via de website om een try-out te gaan doen. Dit keer voor mijzelf én met goede moed dat het deze keer wel zou slagen.

Waarom trainen bij Morena

Vanaf het eerste contact bij Morena voelde ik dat er ruimte was om mijzelf te zijn. En dat ‘ik’ nog niet zo slecht was als ik dacht, maar dat ik andere tools moest gaan gebruiken om te krijgen wat ik wilde. Wel vond ik de start zwaar, veel gedachten van onzekerheid kwamen naar boven op de momenten dat ik een andere keuze moest maken. Door de coaching gesprekken en de trainingen die steeds beter gingen, kreeg ik meer vertrouwen en voelde ik dat er iets aan het veranderen was. Ook problemen die ik eerst niet zag leken minder te worden, bijvoorbeeld het beter slapen en mijzelf rustiger voelen. Minder opvliegend zijn wanneer iets niet lukt en natuurlijk de veranderingen aan mijn uiterlijk.

Vallen en opstaan

Wat wel vrij snel om de hoek kwam kijken was de terugval (Hallo oude patronen!) Anderhalve week het eten en bewegen losgelaten en terug waren de negatieve gedachten. Teleurgesteld en ook zelf verwijtend aan het volgende coaching gesprek gestart. Vrij snel trok Tessa mij uit mijn negatieve bubbel en was ik weer klaar om ervoor te gaan. Dit is dan ook wat ik mee wil geven aan anderen leden, twee stappen vooruit en een terug. De weg zal niet makkelijk zijn maar samen met je trainer kun je hem wel behalen. Hoe lekker is het om over een jaar terug te kijken en te weten waarvoor je het gedaan hebt.

Ik kijk in ieder geval uit naar dat gevoel en mijn moment, daarom ben ik blij dat ik hulp heb gezocht op weg naar een gezonde, blijvende en stabiele levensstijl!  

Wil jij net als Ashley het roer omgooien en kiezen voor jouw gezondheid? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.

Leave A Comment