Mijn naam is Daan, 37 jaar oud en heb samen met mijn vriendin twee schitterende kinderen van 13 en 16 jaar oud. Ik heb een druk bestaan als partner, ouder, maar ook als eigenaar van een Agrarisch loonbedrijf waarmee we met gemiddeld 35 mensen voor zo’n 150 kwekerijen diverse werkzaamheden uitvoeren.Daarnaast heb ik een druk sociaal leven met vele hobby’s. Hoe ik dit alles combineer met personal training en tijdens mijn transformatie tot nu toe al ruim 13 kilo ben afgevallen? Dat vertel ik je hier.

Mijn transformatie tot nu toe

Mijn pijnpunt was dat ik elk jaar wel een paar kilo aankwam. Ik denk dat dit voor veel mensen herkenbaar is, je wilt gezonder leven, maar oude gewoonten sluipen er steeds weer in. Helaas lukte het mijzelf niet om de motivatie vast te houden om gezonder te gaan eten en meer te sporten.In november 2020 woog ik 97 kilo en had ik een erg slechte conditie. Dit was voor mij het punt om te starten met personal training. De goede trainingen en begeleiding van Zahir van Eck werpen zijn vruchten af. Tot nu toe ben ik in 5 maanden tijd ruim 13 kilo afgevallen en voel ik mij een stuk fitter! Mijn doel in mijn verdere transformatie is om steeds bewuster te worden van mijn voeding en minimaal 2x per week te blijven trainen om zo fit mogelijk te blijven.

Waarom ben je gaan trainen bij Morena?

Ik woon in de buurt van Morena boutique. Hierdoor maakte ik de keuze om een try out sessie in te plannen. Na deze proeftraining bij Zahir ben ik meteen een half jaar traject aangegaan. Nu 5 maanden later ben ik nog elke dag blij met mijn gemaakte keuze. Als dit traject is afgelopen, ga ik zeker door met personal training bij Morena. De trainingen zijn voor mij echt een houvast om consequent elke week bezig te zijn met mijn fitheid. Het is extra fijn dat ik in de periode dat de boutiques vanwege Corona gesloten waren, door heb kunnen trainen in de tent buiten. De 1-op-1 begeleiding en de trainingen waren ook daar uitstekend.

Hoe combineer je jouw werk- en privéleven in combinatie met sporten?

De juiste weg vinden om alles op een juiste manier te combineren, vind ik erg lastig. Ik heb een drukke baan waarbij ik lange dagen maak. In de avond en in het weekend heb ik hierdoor vaak geen zin om te sporten. Daarom ben ik met mijzelf en met Zahir een 100% commitment aangegaan om altijd 2x per week mijn training bij Morena te volgen. Dit commitment is voor mij heel erg belangrijk en heeft mij ook gebracht tot het punt waar ik nu sta. 

Wil jij net als Daan de knop omzetten en kiezen voor jouw gezondheid en daarbij ruim 13 kilo (tot nu toe) afvallen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.

Leave A Comment