[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]10 kilo lichter voelt als 10 kilo lichter in mij hoofd.

Gezond en fit ouder worden staat bij mij centraal en is ook direct mijn hoofddoel waarom ik sport bij Morena. Jaren geleden ben ik gestart met Personal Training omdat ik wilde afvallen. Inmiddels heb ik mijn toenmalige streefgewicht bereikt. Mijn doel nu is om dit gewicht vast te houden en voor een langer termijn goed, héél goed, voor mijn eigen lijf te zorgen. Mijn lijf is waar ik in woon en daar ben ik graag lief voor.

Waar ik het meest trots op ben? Mijn leeftijd! Niemand gelooft dat ik 48 jaar ben. Ik word minstens 10 jaar jonger geschat en daar ben ik trots op. Ik werk elke dag hard voor mijn gezonde lifestyle. Niet 1 dag of 1 week iets volhouden. Nee, dag in dag uit!

Dingen voor mij uit schuiven, daar was ik echt een held in. Ik stuur het management team aan bij de Albert Heijn in Den Haag en als ik daar veel uitdagingen had, trok ik ‘s avonds vaak een zak chips open. Niet slim wanneer je 4 keer per week sport en geen resultaten zag op de weegschaal.

Door mijn coaches ben ik gaan inzien dat de keuzes die ik zelf maakte vooral emotionele keuzes waren. Ik moet zelf het werk doen, mijn coaches houden mij accountable.

Waarom is gezond ouder worden zo belangrijk voor jou?

De feiten liggen op een rij: het behoud van spiermassa houdt je duurzamer sterker. Al ik ouder ben, wil ik mentaal ook alles nog aankunnen. Door te sporten ben ik ervan overtuigd dat dat een stuk makkelijker gaat. Dat ervaar ik overigens nu al!

Ook het voorkomen van ene hoge bloeddruk, diabetes op een latere leeftijd of een hoog cholesterol wil ik voorkomen. En dat begint bij de handelingen die je doet vandaag! Dankzij de begeleiding zie ik nu dat groei gepaard gaat met een oncomfortabel gevoel. Maar de effort die ik er elke keer weer in stop, wordt ook terug betaald en dat geeft veel voldoening. Door gedisciplineerd 4 keer per week te trainen kan ik steeds zwaarder trainen en dat geeft een kick, zelfs voor iemand van 48 jaar! Ik ben het bewijs dat je nooit te oud bent om persoonlijke records te verbreken!

Waar ik het meest trots op ben? Mijn leeftijd! Niemand gelooft dat ik 48 jaar ben. Ik word minstens 10 jaar jonger geschat en daar ben ik trots op.

Wil jij net als Edith ook 10 jaar jonger worden geschat en daarnaast gezond en fit ouder worden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment