[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]

Escape the crisis

Gijs Geers en Sanne Post openden ruim 6 jaar geleden een van de allereerste escape rooms in Nederland onder de naam DarkPark. Inmiddels zijn ze niet meer de enige, maar behoren hun escape rooms wel tot de top van de wereld. Met hun twee vestigingen in Delft en Zoetermeer hebben zij iedere internationale Award in de wacht gesleept die er te winnen valt in de branche. Bovendien zijn Sanne en Gijs de trotse ouders van drie jonge kinderen en openden ze twee jaar geleden de eerste bijlwerpbaan in Nederland: Urban Axe Throwing. Opnieuw een doorslaand succes!

Coronacrisis

Toen al hun bedrijven in zwaar weer terecht kwamen door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus schakelden zij razendsnel en ontwierpen in een mum van tijd een escape room spel dat per post op kon worden gestuurd naar hun klanten. Door hun trouwe fanbase en de hoge kwaliteit van hun producten werd ook dit spel een enorme hit in binnen- en buitenland en verkochten ze in de eerste maanden ruim 3000 spellen.

Mindset

Hoe is het mogelijk dat sommige jonge ouders hun handen al vol hebben aan alleen hun kinderen en andere mensen, maar Gijs en Sanne het ook nog voor elkaar krijgen om meerdere bedrijven te runnen?

Sanne & Gijs: “Het geheim is een combinatie van mindset en de juiste keuzes maken. Alles begint met ‘je goed voelen”. Als je niet lekker in je vel zit is het veel moeilijker om gefocust te blijven en een krachtige mindset te behouden. Goede voeding en voldoende bewegen zijn daarom van essentieel belang als je wilt presenteren op topniveau, zowel zakelijk als privé. Door twee keer per week te trainen bij Morena Personal Training Boutique houden we onze doelen helder en lichaam en geest in topconditie.”

Goed ondernemen

In de afgelopen jaren hebben we een team van werknemers opgebouwd waar we de belangrijkste taken aan kunnen toevertrouwen. Taken waarvan we vroeger dachten dat alleen wij zelf die goed konden uitvoeren. Nu hebben we veel meer vrije tijd om de dingen te doen die we leuk vinden en die belangrijk voor ons zijn. Zelfontwikkeling, gezondheid, tijd doorbrengen met het gezin en de creatieve kant van het ondernemen.

Als je begint met ondernemen doe je dat vaak vanuit passie, maar het vasthouden van die passie wordt steeds lastiger als de werkdruk stijgt en je verantwoordelijkheid steeds groter wordt naarmate het bedrijf groeit. Wij werden daar behoorlijk door overvallen in het begin. Toen we begonnen met trainen bij Morena bleek dat een keerpunt te zijn. Als je goed voor jezelf zorgt krijg je vanzelf weer de helderheid en doelgerichtheid die nodig is om de juiste keuzes te maken. Als je de juiste mindset hebt in dat deel van je leven wordt het veel makkelijker om die unieke skills ook in te zetten op andere vlakken waardoor je op alle gebieden zult merken dat je groeit. Daar heb je de rest van je leven profijt van!

Wil jij net als Gijs & Sanne ook op het hoogste niveau onderenemen met daarbij de juiste mindset en een gezond lichaam? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment