[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Mijn naam is Joos en ik ben 36 jaar oud. In het dagelijks leven ben ik ondernemer en leid ik samen met een compagnon een middelgroot reclameproductiebedrijf met ongeveer 65 medewerkers. Ik ben getrouwd en sinds bijna 1,5 jaar vader van een heerlijk zoontje. Daarnaast heb ik een aardig druk sociaal leven en diverse hobby’s. In het verleden sportte ik redelijk veel (o.a. voetbal, duiken, fietsen) waardoor ik van jongs af aan een goede conditie en uithoudingsvermogen heb. Echter heb ik ook altijd al een zwakke onderrug gehad waar ik regelmatig wat klachten van ondervindt. Door te starten met personal training voel ik mij veel beter. Daar vertel ik je hieronder graag meer over.

(Verkeerde) prioriteiten

De afgelopen jaren werd de focus op regelmatig sporten geleidelijk wat minder. Zo stopte ons voetbal vriendenteam en ben ik ook gestopt bij de duikvereniging. Mijn drukke agenda zorgde er de afgelopen jaren regelmatig voor dat sporten en bewegen niet meer de prioriteit kreeg die het zou moeten krijgen. Uiteraard had dit ook zijn weerslag op mijn algehele fitheid die niet meer zo optimaal was als voorheen. De chronische rugklachten zorgden er daarnaast voor dat ik af en toe fysieke beperkingen ervoer in mijn dagelijks leven en mijn (zakelijke) bezigheden.

Waarom trainen bij Morena?

Mijn business coach bracht me begin dit jaar in contact met Morena personal training in Sittard. Na een positief kennismakingsgesprek startte ik begin februari met een tiental personal trainingen in Sittard. Dit beviel ontzettend goed. De professionele begeleiding en de één-op-één focus zorgden ervoor dat ik me al redelijk snel fitter ging voelen en ik merkte dat het ook mijn rugklachten, waar we vanaf het begin extra aandacht aan hebben gegeven tijdens de trainingen, ten goede kwam. Na deze positieve start kon ik natuurlijk niet anders dan mijn samenwerking met Morena te verlengen. Ik train sindsdien wekelijks op twee vaste momenten één uur.

Wat zijn je doelen op het gebied van jouw gezondheid en vitaliteit?

De afgelopen maanden was er naast de focus op het versterken van mijn onderrug ook aandacht voor verdere krachttraining. Door de trainingen krijg ik extra motivatie om meer uit mijn lichaam te halen en mijn rugklachten zo maximaal mogelijk te beperken. Ik vind het nog belangrijker om fitter, energieker en krachtiger te worden maar vooral ook te blijven.

De één-op-één focus van de personal training zorgt ervoor dat ik de oefeningen doe zoals deze daadwerkelijk bedoeld zijn, vooral bij het versterken van mijn rug is dit van groot belang. Daarnaast geeft de professionele begeleiding en support een stok achter de deur om, ondanks een drukke agenda, prioriteit te blijven geven aan vitaliteit en gezondheid.

Tip

Wat ik zelf ondervind en ook echt aan iedereen wil meegeven is, door óók prioriteit te geven aan mijn gezondheid en vitaliteit ben ik veel scherper als mens. Zo ben ik als persoon ook veel sterker in het ondernemen. De rust bewaren tijdens de trainingen als het net even iets langer duurt, neem ik ook mee naar het ondernemen.

Wil jij net als Joos sterker worden en daarnaast fit en gezond blijven en meer uit je lichaam halen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=”Ja ik wil sterk en gezond worden! #STARTNOW” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment