[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Kirsten is 29 jaar en woon samen met haar vriend en hondenkind in Den haag. Werkend in het onderwijs staat ze met plezier en vol energie voor de klas. Kirsten worstelt al jaren met haar gewicht. ”Ik werkte eraan en deed mijn best. Er kwam niks bij, maar eraf ging het ook niet. Tegen mezelf uiteindelijk zeggende: leg je erbij neer Kir, het is wat het is.” Maar in november 2021 draaide deze gedachte 360 graden.

Starten met personal training

”In november 2021 zat ik op de bank. Op Facebook kwam een bericht van Tessa voorbij. Tessa ken ik van de sportschool waar ik vroeger jaren heb getraind. Haar berichtje sprak mij heel erg aan en ik dacht meteen: misschien is het toch niet wat het is. Dus heb ik contact met haar opgenomen. Na een fijn gesprek besloten om een afspraak te maken voor een try-out. Na die try-out was ik heel enthousiast. Ik vertelde thuis mijn ervaring en mijn vriend zei gelijk: ‘Kir, jij moet dit doen!’ Dus snel gestart aan mijn traject.

Grenzen verleggen

Mijn doel is mijn lichaam uit de winterslaap te halen. Alles wat eraf kan gaan qua gewicht is mooi meegenomen na jaren stilstaan. Dat doel was al snel bereikt. Na een paar weken trainen en het aanpassen van mijn leefwijze, was mijn lichaam weer geactiveerd en aan het werk. Tijdens het trainen probeer ik het beste uit mijzelf te halen. Hiervoor heb ik mijn grenzen moeten verleggen en ben ik fanatieker geworden. Mijn trainer zegt dat ik veel heb bereikt door mijn ‘schijt-factor’. Als hij vraagt of ik zwaarder kan, is mijn antwoord altijd: ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik zal het wel kunnen’. (Pipi Langkous)

Verandering van levensstijl

Gaandeweg kwam ik, zeker in het begin, voor bepaalde keuzes te staan. Voor mij op dat moment moeilijke keuzes. Mijn weken zagen voordat ik startte met het traject heel anders uit. Het omgooien van een levensstijl vereist wilskracht en doorzettingsvermogen. Bewuste keuzes maken zijn niet altijd makkelijk, want hoe lekker is het om op vrijdag een wijntje te pakken na zo’n lange werkweek. Ik heb ervaren dat het met een mindset te maken heeft. Mijn knop ging om. Ik had en heb een doel waar ik voor wil gaan. Dit neemt niet weg dat ik nooit meer kies voor een avond met een wijntje, maar ik kan nu bewuste keuzes maken waar ik juist nog krachtiger in het leven ben gaan staan. Ik heb controle over mijn leven, mijn lichaam, mijn gezondheid.

Sterke mindset en resultaat

Zo ben ik erachter gekomen dat je meer kan dan dat je zelf denkt. En als je het niet probeert je ook nooit over je eigen grenzen heen komt. Dit is iets wat ik in het dagelijks leven, in mijn klas ook mee wil geven aan mijn leerlingen. Niet alleen aan mijn leerlingen maar eigenlijk aan iedereen die deze gedachte nodig heeft. Momenteel wil ik graag een gezonder gewicht krijgen. Aan het einde van het traject heb ik de -22 kilo aangetikt! Vanaf de dag dat ik het traject begon, ben ik trots op mijzelf. Hoe sterk ik nu sta, geeft mij alle motivatie en kracht om dit zelf door te zetten.

Wil jij net als Kirsten een transformatie ondergaan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=”Ja ik wil eindelijk resultaat behalen!” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment