Hi! Ik ben Linda van Leeuwen, in het dagelijks leven intaker bij een organisatie die mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel begeleid. Vorig jaar heb ik mijn coachopleiding afgerond, dit jaar wil ik naast mijn baan een coachpraktijk op zetten. Ik woon samen met Ali  in Den Haag en samen hebben we een dochter, Farah, van nu 5 jaar. Mijn hoogtepunt van de laatste 1,5 jaar is dat ik ben gestopt met roken! Hoe? Dat vertel ik je in dit verhaal.

Transformatie

Mijn grootste transformatie van de laatste 1,5 jaar, is dat ik gestopt ben met roken! Deze stap heb ik mede door de begeleiding bij Morena gezet. Hierdoor voel ik mij veel beter, leef ik veel gezonder, heb ik meer energie en ben ik veel fitter! Daarnaast ben ik ook een leukere moeder en partner. De transformatie bestaat vooral uit het feit dat ik weet en voel dat ik zelf verantwoordelijk ben voor wat ik wel of niet doe. Daar leef ik nu ook daadwerkelijk naar.

Waarom trainen bij Morena?

Mijn connectie met Morena bestaat al langer dan het bedrijf zelf. De manier van werken van Tessa beviel mij altijd goed, hierdoor ben ik gestart met trainen bij Morena. De professionaliteit, de focus, de gedrevenheid en de fijne trainers zorgen ervoor dat het trainen bij Morena een vast onderdeel is geworden van mijn leven. Het is echt een leefstijl geworden. 

Door de trainingen van Zahir krijg ik net dat extra zetje wat ik nodig heb om een stapje verder te gaan. De motivatie, de uitleg bij de oefeningen, de zorg dat de oefeningen goed worden uitgevoerd en het uiteindelijke resultaat maken dat ik altijd moe, voldaan en enthousiast naar huis ga na een training.

Hoe ervaar jij de trainingen in Coronatijd?

Het was aan het begin even wennen, maar qua training merk ik weinig verschil. Juist door de veranderingen en het niet binnen mogen trainen, wordt er veel gevraagd van de personal trainer en mijzelf. Dat zorgt juist voor een extra drive en het besef dat trainen in deze tijd dubbel zo belangrijk is. Ik ben echt blij dat ik ondanks Corona door kon blijven trainen en dat dit me heeft gebracht waar ik nu ben.

Wat zijn je doelen op het gebied van jouw gezondheid en vitaliteit?

Mijn doelen zijn: fitter, krachtiger en energieker worden en blijven. Deze doelen zijn belangrijk voor mij, omdat ik merk dat ik door te werken aan bovenstaande doelen lekkerder in mijn vel zit en echt sterker wordt, zowel fysiek als mentaal. Ook ben ik begonnen met hardlopen en doe ik in september mee aan CPC (10 km). Terwijl hardlopen niet op mijn lijstje stond van leukste bezigheden!

Hoe combineer je jouw werk- en privéleven in combinatie met sporten?

Ik train op vaste momenten in de week (na werk). Het sporten is zo’n vast onderdeel van mijn leven geworden, dat het niet voelt alsof ik er iets voor moet doen of laten. Als het me een keer niet lukt om te trainen, kan ik in overleg altijd op een ander moment trainen. Kortom: het is maar net hoe je het bekijkt: omdat ik het belangrijk vind, is er altijd iets mogelijk. En als ik in mogelijkheden denk, is er bijna niets onmogelijk.

Wil jij net als Linda in mogelijkheden denken, je werk- en privé leven in balans hebben en werken aan je gezondheid? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.

Leave A Comment