[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Als ondernemer liep ik de valkuil in dat ik dag en nacht bezig was met mijn onderneming. Ondernemen en daarin altijd risico’s nemen, is hoe ik mezelf heb weten te creëren. Makkelijke keuzes zijn het nooit op het moment dat ik een keuze maak, maar ik weet op zo’n moment wel dat het mij links of rechts om resultaat oplevert. Pakt een keuze anders uit dan ik had gewild, dan weet ik zeker dat ik dit pad niet nog een keer hoef te bewandelen, aangezien ik immers voor zichtbaar resultaat ga.

Waar ik absoluut geen resultaat zag, was in mijn gezondheid en vitaliteit. Ik sportte bij een sportschool in de regio, wat ik miste was de juiste begeleiding en support. Als ik daar nu op terug kijk, deed ik daar maar wat, ik ging letterlijk door de beweging heen. Jaren lang focuste ik alleen maar op mijn bedrijf. Ik kwam in een roerige tijd en besefte dat ik moest stoppen om niet langer mijzelf aan de kant zetten. Het klinkt heel logisch maar een bedrijf runnen zonder aan je eigen gezondheid te werken gaat niet samen.

Het werd tijd om een krachtige keuze te maken en ik besloot om te starten met personal training bij Morena. De keuze om 2 jaar geleden een nieuw bedrijf op te starten en tegelijkertijd met mijn gezondheid bezig te zijn is de beste die ik in tijden heb gemaakt. Voor het eerst in mijn leven heb ik een commitment op wie ik nog meer kan zijn naast het bedrijfsleven.

Wil jij ook een verandering teweeg brengen in jouw privé en zakelijke leven en ervaren of Personal training iets voor jou is? Boek dan nu jouw gratis personal training try out sessie in.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment