[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Mijn naam is Mark Buytelaar, 44 jaar en woonachtig in Den Haag met mijn vrouw en twee kinderen. Mijn vrouw Dayenne heeft haar eigen schoonheidssalon en samen hebben wij een dochter van 6 jaar en zelf heb ik nog een zoon van 16 jaar oud.Je kunt wel zeggen dat wij als koppel op een persoonlijke en zakelijke missie zijn!

In het dagelijks leven ben ik samen met twee compagnons eigenaar van Credion Leiden, Credion Haaglanden en Blink Hypotheken & Vastgoedfinancieringen.

Met ons bedrijf helpen we ondernemers aan bedrijfsfinanciering en zijn we gespecialiseerd in vastgoedfinanciering. Van beleggingen, tot handel en ontwikkeling. Daarnaast zijn we actief op het gebied van particuliere woningfinanciering.

Trainen bij Morena

Door mijn drukke bestaan, heb ik ervoor gekozen om te gaan trainen bij Morena, omdat ik het prettig vind om persoonlijke begeleiding te krijgen en daar de meerwaarde voor mezelf in zie. Het is enerzijds Het is enerzijds een wekelijkse vaste routine, maar vooral ook de deskundige begeleiding die er voor zorgt dat je geen blessures oploopt en jezelf pusht om het volgende level te halen. Ik sport nu een klein half jaar met Zahir in Den Haag en dat bevalt uitstekend. Zahir is een trainer die mij laat zien wat het mij fysiek oplevert om dat stapje extra te zetten èn hij weet waarmee hij bezig is.

Fit en gezond door sport en juiste voeding

Elke week ga ik doelgericht mijn trainingen in. Waar nodig scherp ik samen met mijn coach de doelstellingen aan wat soms erg oncomfortabel is. Dit doen wij simpelweg omdat ik vooruit wil gaan en er altijd een volgende stap is die ik kan maken. Ik maak vaak lange dagen en heb veel borrels en etentjes en dat maakt dat een ongezonde levensstijl er snel in sluipt. Door hier bewust mee om te gaan, kom ik meer in shape en wordt mijn energielevel hoger. Wat erg prettig is in mijn privé- en zakelijke leven. Door de keuze die ik zelf heb gemaakt om aan mijn eigen fitheid te werken win ik voor mezelf maar ook voor mijn omgeven.

Ik sport twee keer in de week, vroeg in de ochtend zodat ik met een fris en fit gevoel de dag begin en mij vol focus op mijn ondernemingen kan richten. Hierdoor is sporten ook gemakkelijk te combineren met mijn privéleven. Lekker vroeg uit de veren en vol energie aan de dag beginnen!

Voeding en sport staat nu centraal in mijn leven. Ik laat mijn drukke bestaan geen excuus meer zijn om niet te gaan trainen. Ik heb veel plezier in het sporten en word er oprecht blij van, vooral als ik klaar ben!

Ik gun het iedereen om deze stap te maken en zichzelf te transformeren. Het meest waardevolle vind ik dat je echt leert dat sporten een essentieel onderdeel is van een krachtig leven.

 

Wil jij net als Mark ook een transformatie ondergaan en/of werken aan een krachtig leven? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment